7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,943,184
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Matematik profesörü bir arkadaşımız var, (Umut tanıyor Uğurhan Hoca) onun çok güzel bir lafı var "Sıfırdan büyük her sayı pozitiftir !"

Biraz fazla karamsar gibi oldu ama senin zarar görmeni istemediğim için objektif bakmaya çalıştım. Bunu gönderip göndermeme konusunda çok düşündüm , sonunda göndermeye karar verdim.

Yavuzcum niye tereddüt ediyorsun kuzum :smiley:

Bilakis çok memnun oluyorum çünkü artık çok mantıklı düşünemiyorum...

Farklı bakış açılarınızla benim göremediğim şeyleri farketmemi sağlıyorsunuz :smiley:

Daha da önemlisi arkadaşlarımı yanımda hissetmenin verdiği güç...

Hepinize teşekkür ederim :smiley:

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi ne oldu kitleri taktınmı bende burda foto bekliyorum :smiley:

Yok Yunus, iş daha oraya gelemedi , parçalar süper olmuş ellerine sağlık, kaportacıdan elektrikçiden malzmeleri topladık tüm öğleden sonra pestilim çıktı, yarın öğleden sonra takıcaz galiba aksilik çıkmazsa.

onlar takılınca şaft ölçüleri falan alınacak arka şaft kısa kaldı çekme borudan şaft yapılacak, ön şaftada flanş gerekiyor, denge amortisörünün boyu kısa kaldı o uzatılacak, iş çok daha , 1000 kere hesaplayıp 1 kere takıyoruz. yavaş ama emin gidiyor.

SDC' Alıntı:
Yavuzcum niye tereddüt ediyorsun kuzum :smiley:

Bilakis çok memnun oluyorum çünkü artık çok mantıklı düşünemiyorum...

Farklı bakış açılarınızla benim göremediğim şeyleri farketmemi sağlıyorsunuz :smiley:

Daha da önemlisi arkadaşlarımı yanımda hissetmenin verdiği güç...

Hepinize teşekkür ederim :smiley:

Yanlış anlarsın diye çekindim açıkçası, ama boşuna çekinmişim ;D

discovery-V8' Alıntı:
vodafone reklamı gibi olmuş ;D ;D ;D

Bir kere yanlış yazmışsın, VADOFONE onun adı :D :D

Sekreter kızımız oraya gönderdiğimiz faturaların üzerine vadofone yazıyor ;D ;D

Yanlış olmuş bu Vodafone yazalım dediğimde de "tamam ben de öle yazdım işte Vadofone" diyor :smiley:

günayfın herkese

ankaralılara ofroyt parkuru buldum, hani 1 haftadır toplanıp gidecekler bir türlü karar veremiyorlar ya, insanlık adına yardım edeyim dedim kendi kendime... Hem bazı TxYxTx ve JxxP modelleri için ideal katılımcıların birçoğuna yakın falan...

Cinnah yokuşu + nene hatun + reşit galip güzergahı...inip çıkıp dönüp durursunuz... :smiley:)))))))

su birinkitisi vardır, ufak tefek çukur tümsek falan da vardır...

alın size ofroytun kralı....

hadi bakalım kolay gelsin, bu kıyağımı da unutmayın...

ndoganci' Alıntı:
günayfın herkese
ankaralılara ofroyt parkuru buldum, hani 1 haftadır toplanıp gidecekler bir türlü karar veremiyorlar ya, insanlık adına yardım edeyim dedim kendi kendime... Hem bazı TxYxTx ve JxxP modelleri için ideal katılımcıların birçoğuna yakın falan...

Cinnah yokuşu + nene hatun + reşit galip güzergahı...inip çıkıp dönüp durursunuz... :smiley:)))))))

su birinkitisi vardır, ufak tefek çukur tümsek falan da vardır...

alın size ofroytun kralı....

hadi bakalım kolay gelsin, bu kıyağımı da unutmayın...

günaydin kaptan :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler