cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
discovey kanalında cj topluyorlarrrr
discovey kanalında cj topluyorlarrrr

discovery-V8' Alıntı:Efendim canım ;D
cihanülker' Alıntı:geçen seneki güvenç gezisinden alıntıdır ,yavuz kardeşim yazmış![]()
![]()
Doğrudur Tuğsan haklısın ama deneyecek araçlar henüz bitmedi, Hepsini deneyip en son hangisi en iyisi ona ozaman karar vermek istiyorum, Şimdilik VX80 1. sırada.
Selamlar
yorumsuzzzzzzz yorumsuzzzz
discovery-V8' Alıntı:Ben bunu gizlemedimki, ama diğer yazılarımı okursan üzerine basa basa "Toyota Türkiyede en yanlış araç" dediğimide görürsün ;D
SDC' Alıntı:Ah ah bunlar hep o k.ç.nın başının altından çıkıyor![]()
Abi iyi güzel teknik konu açılmış ama gidin birde şimdi bakın ne hale gelmişdiscovery-V8' Alıntı:Teknik konu ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43056.0
yunus bager' Alıntı:Abi iyi güzel teknik konu açılmış ama gidin birde şimdi bakın ne hale gelmiş
Yavv Ufuk abi nesini seveyim bikere bu arazı aracı değil bugiy yada nasıl yazılıyorsaufukozkan' Alıntı:YAVUZ BU VIDEO SANA VE YUNUS A
Bencede hatta yorum yapacaktım vaz geçtimhyavuz2000' Alıntı:Hakkatten öyle moderaötrü göreve davet ediyoruz ;D ;D ;D
hyavuz2000' Alıntı:Hakkatten öyle moderaötrü göreve davet ediyoruz ;D ;D ;D
AAAASDC' Alıntı:Ben de seni gözlükçüye davet ediyorum Yavuz Jr ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Yahu yine ne yaptım ???
SDC' Alıntı:Bu "ortayaş" sınırındaki beylere kafile neyim diyorsun, sonra adam Ukrayna ile konuşucam deyi günlerdir anten-telsiz-band-vs. den başka muhabbet etmiyor ;D
Daha ne yapıcan k.ç.![]()
Her devirde yeniliklere ve teknolojiye karşı çıkanlar olacaktır, ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Bu "ortayaş" sınırındaki beylere kafile neyim diyorsun, sonra adam Ukrayna ile konuşucam deyi günlerdir anten-telsiz-band-vs. den başka muhabbet etmiyor ;D
Daha ne yapıcan k.ç.![]()