7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,161
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
E nasıl olacak ::smiley:

Off annem haberleri izleyip her 10 dk. da bir arayarak ruh hastası eder beni (bu sağlam halim) ;D ;D ;D

Senin uçak kalmayabilir, poyraz fırtınası ve kar birarada olursa ::smiley:

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Senin uçak kalmayabilir, poyraz fırtınası ve kar birarada olursa ::smiley:

yavuz valla abartıyorlar ,ankarada kar dediler bir şey yok ,a,daha şimdi antalyaya ulaşan arkadaşlarımız var msj yazmışlar ,bizim gezi başlığına ,yolda kar mar yok ,sadece şimşek çakıyor diye ,standart antalya havası ,bir şey yok bence dert etmeyin gider geliriz ,

bu arada benim hanım pazar sanahı istanbula uçuyor ,dönüşte bekarım ,bir gün daha kalsakmı ,kar yağdı ,yol çöktü ,yağmur sel oldu bahanesi ile ,döner dönmez en iyi arkadaşım umut ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam valla abartıyorlar ,bir şey olmaz en son 1986-87 kar görmüştüm metrelerce ,bir dahada görmedim ama ani sel baskını yağmur filan olabilir ,fırtına olur ,severim kendilerini ,çok çok sıkışırsak , otelin lobisine baştan başa açarız çadırları yatarız dert etmeyin yaklaşık 2700 m2 lobi alanı var ,zemini halı kaplı ,ama inanın gideceğimiz koyda fırtınanın bile zevki anlatılmaz yaşanır ,her şeye değer yani , yeterki bir arada olalım ,tabii bunları bahane edip gelmeyen veya gelmek istemeyen arkadaşlarımada söyleyecek bir şeyim yok .

;D ;D ;D ulen ben iki sene önce ankaraya inemedim kardan, kaza yapan arabalar yolları felç etti ;D 2005 yılında da 12 mart sabahını hiç unutmuyorum saat 7 de ankaraya hastaneye yetişmeye çalışıyordum, yoldaki kar 40 cm kadardı, inerken 140 küsür pert olmuş araba saymıştım incek oran arasında ;D ;D

Yani yağdımı yağar bu meret sağı solu belli olmaz, ama sonuçta tahmin bu yanılmalarıda olası.

cihanülker' Alıntı:
bu arada benim hanım pazar sanahı istanbula uçuyor ,dönüşte bekarım ,bir gün daha kalsakmı ,kar yağdı ,yol çöktü ,yağmur sel oldu bahanesi ile ,döner dönmez en iyi arkadaşım umut ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ulen 27 sinde toplantım var benim hiçbiyerde kalamam, pazar akşam evde olmam şart. ;D

cihanülker' Alıntı:

Bizim Osmaniye ekipi kelle koltukta geziyor her türlü teklife açık ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
tamam anladımda ,bizim dönüş 24 ocak ,senin toplantın 27 ocak 3 günde koşarak geliriz be kardeşş dert etme

hoca gelip hop diye giremem hazırlanmam lazım benim en az iki gün önceden, bir gün önceden de kritik yapıcaz.

cihanülker' Alıntı:
tamam anladımda ,bizim dönüş 24 ocak ,senin toplantın 27 ocak 3 günde koşarak geliriz be kardeşş dert etme

dönüşte ben de sizinle gelicem unutmayın ;D ;D ;D

gezinin ertelenmesi gibi birşey olabilir mi Cihan ::smiley:

cihanülker' Alıntı:
abi çok gerek kalacağını düşünmüyorum ama yinede sen önlemini al bence ,yengeden dayak yeme sonra
Hanım ve oğlan gece otel/pansiyon da kalacak gündüz mangal ve intikal safhasına katılacaklar. cadırda kalacak olan benim ;D ;D

SDC' Alıntı:
dönüşte ben de sizinle gelicem unutmayın ;D ;D ;D

gezinin ertelenmesi gibi birşey olabilir mi Cihan ::smiley:

sevtap yok ertelenme gibi bir şey , hatta dün enişte gitti para filan yatırdı ,orman bakanlığına , yarında kamp alanına gidip ateş için çıkur kazacaklar ,odun gidecek üyelerimizden 4-5 kişi şu an antalyada beklemeye geçti bile ,iptal imkansız ,dönüşte sende bizlesin ,hatta şimdi garajdan malzemeleri çıkarıp hazırlamaya başladım ,

arkadaşlar ,yani ankara grubu arkadaşlar ,katlanır sandalyelerinizi yanınıza alın , bir tanede masaya ihtiyaç var ,bolu grubu sizde aynen ,alın malzemelerinizi ,hatta toyota buluşmasındaki güneşliğide sakın unutmayın ,çok lazım olacak ,üzerine birde sera naylonu bulursanız ,bomba olur ;) ;), birde uyku tulumlarınızı unutmayın arkadaşlar ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,125
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR