7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,558
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
onur sonra 6 ayda bir duşşşş

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abicim mantıklısını arıyoruz işte :smiley:))
Olmadı Cihan abiden iş kıyafetlerini alırım sonra Dujjj ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Onurun Babasıda dujjjjj ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bir saat 300 dolar oldu ;D ;D ;D ama kesin alacak ben bir dujjj

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Burda aslında Onuru değil, sabah akşam bizi Dujj layan sevgili hükümetlerimize bakmak lazım.. :smiley:)

Osman Baydemir'den ne kadar nefret etsem de, ne güzel dedi ama adam "Ha.iktir diyoruuzz Ha.iktrr.." ;D ;D ;D

öyle diyosunuzda benzin 3,66 oldu kimsenin sesi çıkmadı , lpg 2 liradan fazla yine ses yok, biz eşek oldukça semeri giderek ağırlaştıracaklar.

çağlar' Alıntı:
nejat bey doğru diyosunuz ama başka bir açıdan baktığımızda da ne zaman öleceğimiz belli değil, şu 3 günlük dünyada akılda kalmamalı birşey.

Zaten 21.12.2012'ye ne kaldı :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
öyle diyosunuzda benzin 3,66 oldu kimsenin sesi çıkmadı , lpg 2 liradan fazla yine ses yok, biz eşek oldukça semeri giderek ağırlaştıracaklar.

Mete hocamı 2. sıraya çıkarttık, sesimizi duyursun diye, kim demiş hiçbirşey yapmıyorz diye? Gerçi bazı genç arkadaşlar oyunu bir park kartına sattı ama olsun, oy oydur ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Mete hocamı 2. sıraya çıkarttık, sesimizi duyursun diye, kim demiş hiçbirşey yapmıyorz diye? Gerçi bazı genç arkadaşlar oyunu bir park kartına sattı ama olsun, oy oydur ;D ;D ;D

Niye yahu, Mete hocam verecek araç kartını ben ona oy verdim :smiley:))

Kerim abi de çıkartacaktı amaaa........ :smiley:))

nkurtkaya' Alıntı:
Kıskanma seninkilere de bakarım. Kaçtı senin numara? Al sen bir duj, ben bakar telefona.

Ohoooo Mama Nejat... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yemezler ,kasko değeri düşük olması dez avantaj ,bir alt kademeye giremez ,motor hacmini bilmiyorum ama

Abicim 2001 modelin fiyatın en baba yerde 25000 tl, vergisi 3000 lira ve seneye düşüyor, 1999 un hepten düşüyor, alım fyatıda daha düşük, tam iki misli fark var vx100 le dII v8 arasında, aradaki farka neler yaparsın düşünsene.

buyrun vinçli minçli taş gibi araba

http://www.askinjeep.com/tr/ilan_detay.asp?ilan_id=794

valla ne diyim vergiyi bile ingiliz-capon olayına döktük yaa ;D ;D birde araya defender 2.5 düz dizel motor sıkışmış

artık siteye biraz j**pçi lazım fanatiklerinden ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR