7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,045
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Çok aramayacaksın yakında 3 tane peşinde olacak ;D ;D

7/24 gezisinden dönerken , Umut u tamponundan ittirmemek için kendimi zor tutuyordum yokuşlarda ;D Onuru hiç söylemiyorum , fazla konfordan olsa gerek çok yorgun düşmüştü fil falan görüyordu ;D ;D
Çakma V8,ler benim V6 nın hızının yarısına ulaşamazlar ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
hafızamı zorladım bir freelander hatırlayabildim, kılıçlı etabında camına kadar çamura gömüldüğü için cortlayan, o bile 1 saatlik uğraştan sonra çalıştı eve kendi döndü.
Yani bana Freelander al ,sağlam off-road aracıdır mı diyorsun ;D ;D ;D

kerim abiyi tek capon bulduk sıkıştırmayalım lütfen ;D bizim gibi ingilizlere yakışmaz ;D

hem konuyu değiştiriyim hemde araya sıkıştırıyım ;D şu soruyu

küçük şişe tipi hidrolik krikolar yatayda verimli çalışır mı acaba?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çakma V8,ler benim V6 nın hızının yarısına ulaşamazlar ;D ;D ;D

hız ::smiley: bizim hızla işimiz olmaz TR limiti otobanda bile 120 km, nedemiş inculuz "you can go fast but I can go every where" ;D ;D Yunus için türkçe meali "sen hızlı gidebilirsin ama ben heryere giderim" ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
hız ::smiley: bizim hızla işimiz olmaz TR limiti otobanda bile 120 km, nedemiş inculuz "you can go fast but I can go every where" ;D ;D Yunus için türkçe meali "sen hızlı gidebilirsin ama ben heryere giderim" ;D ;D
Birayla ilgili bir deyişleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam ;D ;D ;D

Birayla ilgili bir deyişleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam ;D ;D ;D

şemsiye deyişleride var ;D mesela neden ingilizler arabada şemsiye açar ve yağmurluk kullanır? ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D araziden eve döndüğünde 3 tır yedek parça ve 20 servis elemanı aracını sabaha kadar yetiştirmek için evde seni bekliyor olacaksa, parçalarıda bedava değiştireceklerse neden olmasın , gayet uygun bir araç. ;D ;D ;D ;D
İngilizlerde denedi hatta milattan önce bir 3.lükleri bile var . ;D ;D ;D

Yani bana Freelander al ,sağlam off-road aracıdır mı diyorsun ;D ;D ;D

Onu landrover bile demiyor , ama yolda kalmış (ve çok ciddi bir etap tı) tek hatırladığım LR oydu. Sana daha fenasını söyeyeyim Naci de bir disco vardı v8, parkura giderken çalan telefona bakmak için durduğunda karla kaplı olduğundan görünmeyen discoyu rahat içine alabilen 2-2,5 metre derinliğinde bir çukura başağı düşüp ters döndü.

Normal şartlarda başka bir araç olsa yapılacak olan çekici çağırıp aracı servise yollamaktır, ne oldu biliyormusun , vinçle düzelttiler , çalıştırdılar, dışarı çıktı , gidip off-road larına devam ettiler ;D ;D ;D ;D ;D

Kerimcim pazarlıksız 38 bin TL valla hiç kusura bakma ben bile bunu alacağıma gider vx100 veya 80 alırdım madem araziye giremiyecem bari konforlu olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48137.0;topicseen

bolu isoff ,a giderken ,3 metre lik bir kanala ,kafa üstü balıklama bir iniş yaptım, ;D ;D ;D
aracı krikoyla düzeltip ,oyunlara bile katıldım,
şimdi XJ ,Defender kadar sağlam bir araç olurmu ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kerimcim pazarlıksız 38 bin TL valla hiç kusura bakma ben bile bunu alacağıma gider vx100 veya 80 alırdım madem araziye giremiyecem bari konforlu olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48137.0;topicseen
Bende V8 alacağım diyorum ya ;D ;D ;D

İngilizlerde denedi hatta milattan önce bir 3.lükleri bile var . ;D ;D ;D

Denemediler ceanim karıştırıyorsun, LR firma desteğiyle hiç yarışmadı, seninkiler bir takımda 3-5 arabayla katılıyor, katılan LR lar bowler kullanan amatörler.

bolu isoff ,a giderken ,3 metre lik bir kanala ,kafa üstü balıklama bir iniş yaptım, ;D ;D ;D
aracı krikoyla düzeltip ,oyunlara bile katıldım,
şimdi XJ ,Defender kadar sağlam bir araç olurmu ;D ;D ;D

kafa üstü değil len ters ters bildiğin kaplumbağa gibi ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Denemediler ceanim karıştırıyorsun, LR firma desteğiyle hiç yarışmadı, seninkiler bir takımda 3-5 arabayla katılıyor, katılan LR lar bowler kullanan amatörler.
Evet biliyorum o sponsorlu amatörleri, ;D ;D ;D
Geçen sene 3 olan Hummer gibi,fabrika takımından fazla ekiple gelmişlerdi ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
kafa üstü değil len ters ters bildiğin kaplumbağa gibi ;D ;D ;D ;D
önden yumuşak iniş yapıp ,hemen taklayı attıysa çok sorun olmaz,
gerçi olayı görmedim.
ben çelik tamponu 2 yerden 30-40 derece büktüm çarpmanın şiddetiyle,
yani bir nevi çarpışma testi gibi oldu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR