7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,553

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kerim Sünnet Gölü fotolarına bakınca tepeye çıkan bağyan kim anladım ve nasıl çıktığını sana özelden yazarım ;D

Ve fotolara bakınca iyi ki gitmemişim dedim çünkü o bağyanın sevgilisi ile aynı ortamda bulunmayı pek tercih etmiyorum :mad:

Senin cj8 dediğin de lacivert bir cj5 :(

SDC' Alıntı:
Kerim Sünnet Gölü fotolarına bakınca tepeye çıkan bağyan kim anladım ve nasıl çıktığını sana özelden yazarım ;D

Ve fotolara bakınca iyi ki gitmemişim dedim çünkü o bağyanın sevgilisi ile aynı ortamda bulunmayı pek tercih etmiyorum :mad:

enine 21 cm boyuna 25 cm uzatılmış BD30 motorlu bir CJ 8

ben gördüm sahibinin yalancısıyım ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

sevtap aracı görünce afalladım CJ8 de,onada benzemiyor,
tank kırması ,hummer gibi bişi ;D

fastjunkie' Alıntı:
Önemli olan pilotaj abi..
Gördüğüm en iyi kadın offroadçu diyordun kullanıcısı için.. :smiley:))
Yok be Onur,Bursa da 2 arkadaşım var,
İsoff boluya gelmişlerdi ,
erkek elemanlar hemen yazmaya koştular ,ama araçlardaki sağa sola savrulmuş fişekleri görünce hemen geri tornistan ;D ;D ;D
baya sağlamlardır ,sürüş konusunda da seni sudan getirip ,susuz götürürler ;D

altug onaran' Alıntı:
enine 21 cm boyuna 25 cm uzatılmış BD30 motorlu bir CJ 8
ben gördüm sahibinin yalancısıyım ;D ;D ;D

Yav hasta etmeyin adamı, ben bu alemde sizden daha eskiyim ve sizin yeni tanıştığınız pilotların size künyesini çıkarabilrim ;D ;D ;D

Lacivert değil mi, kaputun iki yanında RENEGADE yazmıyor mu ve son olarak plakası 34 CEY 01 galiba ;)

fastjunkie' Alıntı:
Önemli olan pilotaj abi..
Gördüğüm en iyi kadın offroadçu diyordun kullanıcısı için.. :smiley:))

Sen pilotajın hasını Elizabeth'imin tekerlekleri üzerinden geçiyorken göreceksin :D :D :D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yok be Onur,Bursa da 2 arkadaşım var,
İsoff boluya gelmişlerdi ,
erkek elemanlar hemen yazmaya koştular ,ama araçlardaki sağa sola savrulmuş fişekleri görünce hemen geri tornistan ;D ;D ;D
baya sağlamlardır ,sürüş konusunda da seni sudan getirip ,susuz götürürler ;D

O da zaten pilotajdan anladığından değil beni hasta etmek için yazmış aklınca, hamsikafa ;D ;D ;D

Sürüş konusunda Duru bile onu suya götürür, susuz getirir :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR