7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,572,608
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bence 110 a port bagaj cok yakisiyor 90 a yakismiyor kucuk arac ne yapsan kaba geliyor gibi

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
aracın durumu nasıldı ilanda çok düzgün durmuyor sanki baştan savma toplanmış gibiydi :(

abi ne kadara alındı biliyor musun
Araç toplanmamış olduğu gibi ama berbat bir boya atmışlar hem 2 renk olması hemde sankı fırçayla boyanmış gibi araç bizden sonra toparlanıp boyaya girecek

yalan esah aracı 14,750 ye almış bence okadarda etmez çok işi var

Maltepe'dendi sanırım, ilanda 16.5K yazıyordu ama ilanda daha güzel görünüyordu, şimdi epey bakımsız gözüktü bana ???

Bir de bunları bana gösterip benim orijinal Elizabeth'imle kıyaslamıyorlar mı :mad:

Elinize sağlık Yunuscum ama sanırım Kürşad gibi ben de 90a yakıştıramadım port bagajı :-\

SDC' Alıntı:
Maltepe'dendi sanırım, ilanda 16.5K yazıyordu ama ilanda daha güzel görünüyordu, şimdi epey bakımsız gözüktü bana ???

Bir de bunları bana gösterip benim orijinal Elizabeth'imle kıyaslamıyorlar mı :mad:

Elinize sağlık Yunuscum ama sanırım Kürşad gibi ben de 90a yakıştıramadım port bagajı :-\

ablacım böyle bir alet benim elime geçse kısa sürede evrime uğratırım ama daha var :( tanıyamazsın ;D

iyi geceler :smiley:

RedlinE' Alıntı:
...................
neyse ben kacar ii geceler ben cıkıcam sımdı aga dayı gırecek delı olcam gene yarın aksam
gelırse kendısıne ıletırsınız emanetı hazır testı yapılmıs. gıdıp alıp sıfırlamak lazım

waaaaay yavrum be , hadi sıfırlalada gönder şunu artık meraktan çatladım valla ;D ;D ;D

Yunus; portbagajın tam ortanok tasından önden arkaya doğru bir boru daha çekin , üzerine çıkınca eline her bir bir boru zayıf kalmış, yükü dağıtmaz o borular herbiri yükü tek başına kaldıramayınca esnerler (bana kalsa iki sıra çekerdim ;) ama 90 çok uzun değil 1 sırada kurtarır)

Cihana Selam olsun ;D ;D ;D ;D

Bu taşa yaklaşmak için kıyısından köşesinden dolanıp duruyordu, en son tamponu ele alarak tek tekeri azıcık çıkarmıştı üzerine ;D ;D ;D ;D

th_cihantasi.jpg

abi bugun LR lar 3 tyt lar 0 o zaman ;D ;D Burak batti cektik Mucahit batmis cekmisler ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yunus; portbagajın tam ortanok tasından önden arkaya doğru bir boru daha çekin , üzerine çıkınca eline her bir bir boru zayıf kalmış, yükü dağıtmaz o borular herbiri yükü tek başına kaldıramayınca esnerler (bana kalsa iki sıra çekerdim ;) ama 90 çok uzun değil 1 sırada kurtarır)
Abi borular 3mm et kalınlığı 90kğ lık kişi test etti esneme vs yok ve cirkin görünür diye ortaya boru düşünmedik

Bizim arka bahçede ;D ;D ;D oynarken araç içinde olanlar ön tekerler yerden kesilice bende yere düşmüşüm ;D ;D ;D ;D ;D

th_enver1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR