Araç toplanmamış olduğu gibi ama berbat bir boya atmışlar hem 2 renk olması hemde sankı fırçayla boyanmış gibi araç bizden sonra toparlanıp boyaya girecekaltug onaran' Alıntı:aracın durumu nasıldı ilanda çok düzgün durmuyor sanki baştan savma toplanmış gibiydi
abi ne kadara alındı biliyor musun
SDC' Alıntı:Maltepe'dendi sanırım, ilanda 16.5K yazıyordu ama ilanda daha güzel görünüyordu, şimdi epey bakımsız gözüktü bana ???
Bir de bunları bana gösterip benim orijinal Elizabeth'imle kıyaslamıyorlar mı
Elinize sağlık Yunuscum ama sanırım Kürşad gibi ben de 90a yakıştıramadım port bagajı :-\
RedlinE' Alıntı:...................
neyse ben kacar ii geceler ben cıkıcam sımdı aga dayı gırecek delı olcam gene yarın aksam
gelırse kendısıne ıletırsınız emanetı hazır testı yapılmıs. gıdıp alıp sıfırlamak lazım
Abi borular 3mm et kalınlığı 90kğ lık kişi test etti esneme vs yok ve cirkin görünür diye ortaya boru düşünmedikdiscovery-V8' Alıntı:Yunus; portbagajın tam ortanok tasından önden arkaya doğru bir boru daha çekin , üzerine çıkınca eline her bir bir boru zayıf kalmış, yükü dağıtmaz o borular herbiri yükü tek başına kaldıramayınca esnerler (bana kalsa iki sıra çekerdimama 90 çok uzun değil 1 sırada kurtarır)
yazargezeryolçizer' Alıntı:Yavuz orası sizin arka bahçe değilmi ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Beni bilmiyormusun arka bahçeden dışarı çıkamıyorum defenderla ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:çıksaydın defender ın WRC versiyonunu görürdün![]()
![]()