7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,565,636

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sildim sildim ;D ;D ;D ;D ;D

Şimdi hatırladım şampanya deyince , 25 inci defa yine 18 ime girdim bugün ben galiba ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Şimdi hatırladım şampanya deyince , 25 inci defa yine 18 ime girdim bugün ben galiba ;D ;D ;D

27 diyelim de arada bir yaş fark olsun yaw ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
yavuz abi senin disco 1 dede su anda 38 mi var? ve problemsizmi?

Zaten baştan 38 e göre ayarladık, arazi oranını 1,41 veya ayna mahrutiyi 4,11 yapmam gerekiyordu 35 için, elimde 3 tane 1,667 arazi ve 4 tane 4,75 ayna mahruti varken masrafa girmek istemedim, şu anda 35 lerle süret yapmıyor zaten araç , sürat yapmıyor derken 140 km de 4000 devirle gidiyorum, seyir hızı olan 100 km için 2900-3000 devir yapmam gerekiyor bunlar ekonomik değil ama aklımda hep 38 vardı zaten.

38 ler depoda duruyor üzerine takmadım henüz ama istediğim an takabilirim

discovery-V8' Alıntı:
Zaten baştan 38 e göre ayarladık, arazi oranını 1,41 veya ayna mahrutiyi 4,11 yapmam gerekiyordu 35 için, elimde 3 tane 1,667 arazi ve 4 tane 4,75 ayna mahruti varken masrafa girmek istemedim, şu anda 35 lerle süret yapmıyor zaten araç , sürat yapmıyor derken 140 km de 400 devirle gidiyorum, seyir hızı olan 100 km için 2900-3000 devir yapmam gerekiyor bunlar ekonomik değil ama aklımda hep 38 vardı zaten.

38 ler depoda duruyor üzerine takmadım henüz ama istediğim an takabilirim

himm saol abi, 38 takinca direksiyon turuna bir cozum varmi? belki ileride 38 li bir disco 1 de olabilir arkayida biraz bobtail yaparim ;D ;D ;D gerci bobtail yapicaksam RRC de acaba 38 lerle olmazmi? maliyet daha ucuz olabilir

discovery-V8' Alıntı:

Ben de sen göremeden birileri sildi sanıp üzülmüştüm ;D

Annem senelere takma yahu, bak senden bir yıl daha büyüküm ama kimin umurunda 8)

İnsan kendini sevince her yaşını da seviyor :smiley:

Kürşat FJ40 aklına hiç gelmiyor galiba :D

Tempus' Alıntı:
himm saol abi, 38 takinca direksiyon turuna bir cozum varmi? belki ileride 38 li bir disco 1 de olabilir arkayida biraz bobtail yaparim ;D ;D ;D gerci bobtail yapicaksam RRC de acaba 38 lerle olmazmi? maliyet daha ucuz olabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
reseaercher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR