7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,183

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İyi geceler , yine çeneniz düşmüş :smiley:

Mustafa abi hayırlı olsun Onur geçmiş olsun ;D ;D

şaka şaka gerçek arazi şeysine bulaştın, kıytırık japonlara benzemez disco I ler ;D ;D ;D ;D , yakıt seni biraz üzecek başka bişeyi seni üzmez.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Başlık dağda kaybolan rus revüsünün,off-road çılar tarafından kurtarılması,
tabi yayınlanınca eve nasıl gireriz bilmem

O zaman sizi mor çatı da kurtarmaz ;D ;D ;D

Yolarlar valla kanatlarınızı 8)

discovery-V8' Alıntı:
İyi geceler , yine çeneniz düşmüş :smiley:

Mustafa abi hayırlı olsun Onur geçmiş olsun ;D ;D

şaka şaka gerçek arazi şeysine bulaştın, kıytırık japonlara benzemez disco I ler ;D ;D ;D ;D , yakıt seni biraz üzecek başka bişeyi seni üzmez.
Tabi tabi ;D
kaybolan telsiz antenini buldunmu ? ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
yavuz 1 saattir ne yazsam diye bakıyor :smiley: şokamı girdi nedir :smiley:

Biladerim ALOOOOOOOOOOO :smiley:

okumayı bitiremedimki daha iki sayfa gerideyim, Belgeselmi çekiyoruz ? bana şimdi aldığım maaşın yarısını verin işi bırakıp bende geleyim ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Evet teras uygun ama içeride sağlı sollu odalarımız ve karşıda arabalarımızla oynayabileceğimiz bir atölye var. Odalar boş ama buraya sığınmaya aday çok arkadaşımız var. Evden atılma riski taşıyanlardan biride benim ;D Şu anda en büyük risk altında olan Cihan ;D ;D ;D

yok yok abi şu an hanımada okuyorum ,:D BONUS DİYELİM BİZ BUNA

discovery-V8' Alıntı:
okumayı bitiremedimki daha iki sayfa gerideyim, Belgeselmi çekiyoruz ? bana şimdi aldığım maaşın yarısını verin işi bırakıp bende geleyim ;D ;D ;D

hahahaha hepinize yari maas verirsek zaten proje baslamadan bitti ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yok yok arkadaşlar okan arkadaşımızdır , aynı konuyu bende kendisine sormuştum ,şöyle dedi bana bu ekip izci programının ,kurucu ,değişmez ekibi ,bu nedenden dolayı her programda o isimler dönüyor demişti :D
Abi ben okanı tanıdığım gün kazığını yedim gelince anlatırım :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
??? ne anteni ulen , Ben seni son gördüğümde XJ diyordun sonra bidaha görmedim ;D ;D ;D
Ben hep Xj derim ,sağlam kafaylada ;D ;D ;D
anten ,göğüsteki yarıktan telsiz le beraber düşmüş diyorlar ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR