cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
valla ne iyi olur hep beraber gezer dururuz
valla ne iyi olur hep beraber gezer dururuz
yunus bager' Alıntı:Abi ben okanı tanıdığım gün kazığını yedim gelince anlatırım![]()
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ben hep Xj derim ,sağlam kafaylada ;D ;D ;D
anten ,göğüsteki yarıktan telsiz le beraber düşmüş diyorlar ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:yok yok abi şu an hanımada okuyorum ,BONUS DİYELİM BİZ BUNA
cihanülker' Alıntı:valla ne iyi olur hep beraber gezer dururuz
cihanülker' Alıntı:valla ne iyi olur hep beraber gezer dururuz
Tempus' Alıntı:yunus milletin ekili tarlasini araclarla girip mahfeden, ve o araclardan birine motor patlattirip sonra sorunsuz offroad yapmamis arac diye satan bunlar diilmi?
tolgameltem' Alıntı:CİHAN ABİ OKUMAAAA......
Yandım ben :'(
tolgameltem' Alıntı:CİHAN ABİ OKUMAAAA......
Yandım ben :'(
yunus bager' Alıntı:gelince anlatırım![]()
Açık verme zamanle herkez herkezi tanırTempus' Alıntı:yunus milletin ekili tarlasini araclarla girip mahfeden, ve o araclardan birine motor patlattirip sonra sorunsuz offroad yapmamis arac diye satan bunlar diilmi?
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ben hep Xj derim ,sağlam kafaylada ;D ;D ;D
anten ,göğüsteki yarıktan telsiz le beraber düşmüş diyorlar ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:valla cihan abi, tv programi daha kapsamli is ama , dergi cikartabilirizoff road ve doga sporlari ustune bir dergi su an piyasada yok. yavuz abi gibi icimizdeki adamlar her sayida bildiklerinden 3-5 sayfa yazsa zaten dergi biter
icine geziler arac modifiyeleri kamp koydunmuda tamamdir
![]()
discovery-V8' Alıntı:ne yarığı ulen , benim göğüste çizik yok, havalandırma kanalına düştü anten, anten dediğinde 30 cm lik el telsizi anteni , Defenderden akıp gitmiş desen anlıycam , votka şişesiyle birlikte akıp gidiyor onun içinden ;D ;D ;D
Xj XJ ben sana bulyım bir XJ videosu ortadan bölünen ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:valla cihan abi, tv programi daha kapsamli is ama , dergi cikartabilirizoff road ve doga sporlari ustune bir dergi su an piyasada yok. yavuz abi gibi icimizdeki adamlar her sayida bildiklerinden 3-5 sayfa yazsa zaten dergi biter
icine geziler arac modifiyeleri kamp koydunmuda tamamdir
![]()