7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,581

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Abi ben okanı tanıdığım gün kazığını yedim gelince anlatırım :smiley:

yunus milletin ekili tarlasini araclarla girip mahfeden, ve o araclardan birine motor patlattirip sonra sorunsuz offroad yapmamis arac diye satan bunlar diilmi?

cihanülker' Alıntı:
valla ne iyi olur hep beraber gezer dururuz

valla cihan abi, tv programi daha kapsamli is ama , dergi cikartabiliriz :smiley: off road ve doga sporlari ustune bir dergi su an piyasada yok. yavuz abi gibi icimizdeki adamlar her sayida bildiklerinden 3-5 sayfa yazsa zaten dergi biter :smiley: icine geziler arac modifiyeleri kamp koydunmuda tamamdir :smiley:

cihanülker' Alıntı:
valla ne iyi olur hep beraber gezer dururuz

Ben şimdi bekliyorum kadroda yer kalırsa ben zaten emekli adamım Yavuz gibi pahalıya mal olmam kontenjandan idare ederim. ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
yunus milletin ekili tarlasini araclarla girip mahfeden, ve o araclardan birine motor patlattirip sonra sorunsuz offroad yapmamis arac diye satan bunlar diilmi?

arkadaşlar okanda arkadaşımız , ayrıca bu kısmıda okuyor ,görme yetkisi var , ayıp olmasın , yavuzcum okanla ilgili kısımları sana zahmet silermisin ,çok rica etsem , çünki sitemize hem üye ,hemde destekliyor ayıp olmasın

Tempus' Alıntı:
Açık verme zamanle herkez herkezi tanır :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ben hep Xj derim ,sağlam kafaylada ;D ;D ;D
anten ,göğüsteki yarıktan telsiz le beraber düşmüş diyorlar ;D ;D ;D

ne yarığı ulen , benim göğüste çizik yok, havalandırma kanalına düştü anten, anten dediğinde 30 cm lik el telsizi anteni , Defenderden akıp gitmiş desen anlıycam , votka şişesiyle birlikte akıp gidiyor onun içinden ;D ;D ;D

Xj XJ ben sana bulyım bir XJ videosu ortadan bölünen ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
valla cihan abi, tv programi daha kapsamli is ama , dergi cikartabiliriz :smiley: off road ve doga sporlari ustune bir dergi su an piyasada yok. yavuz abi gibi icimizdeki adamlar her sayida bildiklerinden 3-5 sayfa yazsa zaten dergi biter :smiley: icine geziler arac modifiyeleri kamp koydunmuda tamamdir :smiley:

süper fikir ,hemen başlıyoruz alt yapı çalışmalarına ,:D, birazda reklam aldıkmı ,tamam ,ama işin bir piar ını yaptırmak lazım ,kaç kişiye ulaşır ,ne satar ,dağıtım vs gibi sen başla yavaştan ,benden tam destek

discovery-V8' Alıntı:
ne yarığı ulen , benim göğüste çizik yok, havalandırma kanalına düştü anten, anten dediğinde 30 cm lik el telsizi anteni , Defenderden akıp gitmiş desen anlıycam , votka şişesiyle birlikte akıp gidiyor onun içinden ;D ;D ;D

Xj XJ ben sana bulyım bir XJ videosu ortadan bölünen ;D ;D ;D ;D

ya valla koysana şu videoyu bulursan çok merak ettim :D

Tempus' Alıntı:

O düşüncenin farklı bir versiyonu da benim kafamda var Kürşat İller için turistik yerlerini tanıtıcı 4 mevsim fotoğraflar çekmek. Bu özellkle yeni il olmuş yerlerde şimdi büyük bir ihtiyaç her ay bir ilin valiiği ve belediyesi iş adamları ile işi götürsen zaten birkaç yıl alır. Bu arada da TV için offroad filimler çekersin

bir taşla iki kuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR