70 lt civari bi çanta önerebilirmisiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan andac773 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,574

Etiketler
Ynt: 70 lt civari bi çanta önerebilirmisiniz?

Bir de şuna bak istersen. 10 kez kullandım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35869.0

efe abi bende sana şu başlık altında şunu sorayım sana bende hem ara kamp için hemde günlük tırmanışlar için bi çanta arıyorum 40 litrelik buldum bi tane ama bana göre baya büyük geldi günlük yürüyüşler için ayrı ayrımı almalıyım bi tanemi almalıyım

cidowsky' Alıntı:
efe abi bende sana şu başlık altında şunu sorayım sana bende hem ara kamp için hemde günlük tırmanışlar için bi çanta arıyorum 40 litrelik buldum bi tane ama bana göre baya büyük geldi günlük yürüyüşler için ayrı ayrımı almalıyım bi tanemi almalıyım

Efe Abi'den önce ben cevap veriyim Çiğdem :smiley:

Açıkcası 40 lt günlük yürüyüşler için biraz fazla gelecektir. Nedenlerden bir tanesi çanta ne kadar büyük olursa o kadar çok doldurursun bu da extra ağırlık ve yorgunluk demektir. O yüzden benim tavsiyem günübirlik yürüyüşler için 15-25 lt arası çantaları tercih etmendir.

yaa bende hasan dağı zirvesi için kullandığım küçük siyah çantamı hatırlarsan onu kullanıyorum 3 litre suyum kramponum ve bi iki ufak şeyim sığıyo her yürüyüşe onunla gidiyorum ama dedim acaba hani gereklimi biraz daha büyüğü diye sordum

cidowsky' Alıntı:
yaa bende hasan dağı zirvesi için kullandığım küçük siyah çantamı hatırlarsan onu kullanıyorum 3 litre suyum kramponum ve bi iki ufak şeyim sığıyo her yürüyüşe onunla gidiyorum ama dedim acaba hani gereklimi biraz daha büyüğü diye sordum

Günlük yürüyüşler için çok sorun olacak bir çanta değil ama zirve yürüyüşleri için kazma ve baton takılabilecek perlon halkaları olan bir model daha iyi olur bence.

tamam anlaşılmıştır güncel teşekkürler

cidowsky' Alıntı:
tamam anlaşılmıştır güncel teşekkürler

rica ederim.

fikir vermesi açısından;

[attachment=1]
[attachment=2]

The North Face Verto 26.jpg

Lowealpine Contour Hike 25.jpg

1. si senin çantanmıtdı güncel sanki öle bi çanta kullandın sen :D evet fikir olarak aldımmm ve kullanacağım

cidowsky' Alıntı:
1. si senin çantanmıtdı güncel sanki öle bi çanta kullandın sen :D evet fikir olarak aldımmm ve kullanacağım

ikisi de benim çantam. ikincisini hasan'da kullandım ve çok rahat ettim. ilkinin de mavisi var bende, Alaca faaliyetine getirmiştim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR