<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 162248" data-quote="efe2304" data-source="post: 1446232"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1446232"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1446232">efe2304' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
3 kisilik bir aileyiz.o yuzden 1 kere alip duzgun almak istiyorum.aracim ztn 1.4 benzinli 100 hb.istesem de 4.00 mt den buyuk alamam.<br />
Hafta sonlari icin.yaz aylarinda 1 hafta sureyle tatile cikabilecegim guvenligi on planda.kullanisli basit karavan almak istiyorum.<br />
Her yorumu ayri ayri okuyorum ki hata yapmiyayim.<br />
<br />
<br />
Merhaba bende son iki aydır devamlı okuyup araştırma yapıyorum. <br />
Karavan firmalarını gezdim. Birebir hepsine baktım. <br />
Burada yazan tecrübeli abilere göre basit gibi gorunen bu iş bence bizim gibi acemiler için ilk etapta gercekten zor ve riskli olabilir ve bizi yasayacagımız kötü tecrubelerle belkide bu işten sogutabikir. <br />
Ben kendimi denemek ve bu işi yapabilirmiyimi görmek adına ikinci el cadırlı bir caretta ile bu işe baslamaya karar verdim. <br />
Ceki demirim dün geldi. Yarın montaj yaptıracagım. Hafta sonu ve gelecek hafta içi carettanın eksijlerini tamamlayacagım. Hedefim gelecek hafta sonu iki gunluk bir gezi. bir mani olmazsa ilk heyecanı yasacagız bakalım. <br />
<br />
Bende sizin gibi bir acemi olarak acemicede olsa fikrimi paylaşmak istedim <br />
<br />
Selamlar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>