77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Rüzgar_71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,708
Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

ict3055' Alıntı:
Yinede resimden beLLi daha önce takozLar nedeniyLe, kupa çok yüksekte duruyordu. Tampona bakınca, şimdi güzeL oLmuş.
Takipdeyiz yeni çalışmalarını, kolay gelsin.
tşkler...

Etiketler

jeep' Alıntı:
T19 la T150 yi rauf usta değiştirir fark almaz. bence al T19A yı. dene, olmadı T176 alırsın. güzel olmuş araç bu arada.. Sağlam gidiyorsun. kolay gelsin.. T19 derim..
Tşk ederim,sağolasın...

resimler

t19 007.jpg

t19 009.jpg

t19 011.jpg

Bulduğum T19 un resimlerini çektim sanırım bu şanzuman kaiserden çıkıyor ve güç şanzumanı,t18 lerde enterlerden çıkıyor ve biraz daha sürate yönelik şanzumanlar

t19 001.jpg

t19 004.jpg

t19 005.jpg

t19 006.jpg

t19 002.jpg

Tar Oto ile yaptığım görüşme ile 4.88 oranlı ayna mahruti değişiminin bu sorunun çözeceği söylendi, düz mantık baktığımızda 4.10 dan 4.88 e çıkıldığında güç artıp hızın düşmesi gerekmezmi,ama Tarkan bey devirin çabuk tükendiğini değişimden sonra devirinin çabuk tükenmeyeceğini ve hızın düşmeyeceğini söyledi,yorumlarınızı almak isterim

sağlıklı olan ayna mahruti değişimidir. Son hızı düşecektir aracın. O kadar hızlı gidemeyeceğine göre hissetmezsin. Vitesler çabuk tükenecek ama şimdi geç tükeniyor. Normale dönecek o kadar..

Şu an 35 lastikle 90km üzerine çıkmıyor,normalde 29 lastikle(standart lastiğiyle) 140 km ye çıktığı söyleniyor aradaki fark normale bindiğinde 90 ı geçmesi gerekir ama ayna mahruti 4.10 dan4.88 eçıktığında daha da yavaşlaması gerekiyor mantık olarak bir terslik var sanki yada ben yanlış düşünüyorum...

29 da 140 yapıyorsa 35 de 190 yapması gerekir. Tabloya gerek yok mantık olarak düşünün. çap büyürse 1 tur için aldığı yol artar. 3000 devirde 29 ile 1 dakikada 3 km giderse, 35 ile 5 km gider. Aynı zamanda farklı mesafelere yol aldın mı. Hızın fazla demektir :smiley:

35 lastikle km saati az gösterebilir benim aracada 43\14 taktığımda 30 lastikle 60 gösterirken 90la gidiyordu yan yana bi araba ile ölçmüştük..

Bende öyle düşünmüştüm hız konusunda,kmye aldanmamak lazım demekki,bu arada araca müzik sitemi yaptırıyorum,teyp konusunda standart teyiplerin uzunluğu 18 cm ve 8 cm si dışarıda kalıyor kalorifer önündeki dışarı su atma borusundan dolayı sığmıyor orjinal yerine,çözümü 9 cm uzunluğunda xetec marka teyple çözdük,cuk diye oturuyor cd si yok sadece usb,aux ve sd kart girişleri varki yeter zaten,bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar varsa öneririm

Headers konusunda borla mı yoksa headman mı önerirsiniz?

borla 800 dolar, headman 700 TL. ikiside aynı üstelik borla cherokee için üzerinde sensör delikleri filan da var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR