78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fkylmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,774

Etiketler
Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

selam lar
cj 7 kullanıcısıyım SR 4 şanzıman var. şanzıman konusunda cok başım agrıdı o yuzden tecrübe sahibi oldum...
musadenizle kendi fikirlerimi sunucağım

1 - cj kendi şanzımanını neden değiştiricen ? ilk fikrim değiştirme bozuksa tamir ettir çünkü güçlü ve sağlam şanzıman.

2 T176 şanzıman 10 numara amaaa fiyatıda oğle sanki araba fiyatı 2 3 arası bulursun ama sonuçta cıkma olacak kurmar oynanırmı sen karar ver.
ben amerikadan aratırdım orada 500 dolara bakımlı şanzımanlar fakat getirmesi problem.

3 SR4 cok hızlı asfaltta cok iyi 150 km yakın hız yapar , bakımlı aracın varsa ama narin kronik sorunları var geri vitesten atma - 2 vitesten atma gibi

ben sr 4 dü yaklasık 10 defa arabanın üstünden soktük taktım harcadığım para ile t 176 alabilirdim.
Eger düzgün 1 sr de denk düşersen ve arazide geri vitesi cok zorlamassan ( benim gibi geri vitesde araba cekmessen ) sorunsuz kullanna şansın var bence
bu sitedeki coğu arkadaş bilir atilla usta ve ulus oto benim dertlerimi cok dinledi şanzıman konusunda, atilla 3 4 defa söktü taktı şanzımanı
sonuç olarak sr 4 kullanan ve sorun YAŞAMAYAN cokta insan var.
Maddi durumun iyi ise T176 değil ise ya kendi şanzımanını yaptır en son çare de sr 4 kullan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR