Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..
selam lar
cj 7 kullanıcısıyım SR 4 şanzıman var. şanzıman konusunda cok başım agrıdı o yuzden tecrübe sahibi oldum...
musadenizle kendi fikirlerimi sunucağım
1 - cj kendi şanzımanını neden değiştiricen ? ilk fikrim değiştirme bozuksa tamir ettir çünkü güçlü ve sağlam şanzıman.
2 T176 şanzıman 10 numara amaaa fiyatıda oğle sanki araba fiyatı 2 3 arası bulursun ama sonuçta cıkma olacak kurmar oynanırmı sen karar ver.
ben amerikadan aratırdım orada 500 dolara bakımlı şanzımanlar fakat getirmesi problem.
3 SR4 cok hızlı asfaltta cok iyi 150 km yakın hız yapar , bakımlı aracın varsa ama narin kronik sorunları var geri vitesten atma - 2 vitesten atma gibi
ben sr 4 dü yaklasık 10 defa arabanın üstünden soktük taktım harcadığım para ile t 176 alabilirdim.
Eger düzgün 1 sr de denk düşersen ve arazide geri vitesi cok zorlamassan ( benim gibi geri vitesde araba cekmessen ) sorunsuz kullanna şansın var bence
bu sitedeki coğu arkadaş bilir atilla usta ve ulus oto benim dertlerimi cok dinledi şanzıman konusunda, atilla 3 4 defa söktü taktı şanzımanı
sonuç olarak sr 4 kullanan ve sorun YAŞAMAYAN cokta insan var.
Maddi durumun iyi ise T176 değil ise ya kendi şanzımanını yaptır en son çare de sr 4 kullan