80 Seri için Safari Snorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,352

moger

LAND CRUISER VX 80
Benim snorkel'le birlikte 3 adet Safari Snorkel gelmiştir.İhtiyacı olan varsa duyrulur......

Etiketler

Ynt: 80 Seri için Safari Snorkel

80 seri için fazla getirdiklerini biliyorum..Eğer Umut bey 60 seri için aldıysa mutlaka yedek getirmişlerdir.Gezenbilirden bahsetmiştim.kafa çalışıyorsa getirmişlerdir :smiley:

Fiyat konusunda çok iyi araştırın, fiyat konusunda güvenilir bir firma değil..fiyatı o an ki keyfine göre söylüyor. Çağlar birgün evvel 780 tl ye aldığı snorkel'i bana 925 tl dediller. arkadaşım dün bu fiyata aldı deyince ,yanlışınız var bizden almamıştır,safari değildir dedi. Allahtan Çağlar'dan eft makbuzunu aldımda adamın gözüne makbuzu sokunca aaa ben 100 kasa fiyatını söylemişim size dedi..O yüzden fiyat konusu önemli.....yoksa mal siparişle söyledikleri tarihte geldi.....

İlker Bey daha LC almadık ama snorkelini alsak olmaz mı? :smiley:
Belki ileride bir LC miz olur.Şaka bir yana ilgilendiğim bir araç var ve sanırım 1 hafta içiinde kesinleşecek.Salı günü görmeye gideceğim.Eğer gerçekleşirse mutlaka almak isterim.Yani 1 haftalığına 1 ini opsiyonlarsanız sevinirim.
Saygılar.

Recep bey hayırlısı olur inşallah... bu arada ben parçacı veya bu firmayla alakalı biri değilim.. ben sade offroad'cuyum :smiley: ellerinde 80 serisi için 2 adet daha snorkel olduğunu söylediler,diğer seriler içinde getirdiler mi bilmiyorum yoksa bile siparişle getiriyorlar... o yüzden size firmanının irtibat telefonunu vereyim ayırtabilirsiniz sanırım.firmanın canına minnet..günde kaç tane snorkel satar ki insan :smiley: Eryaz 0212 268 50 14 Adres: Atatürk Caddesi Eski Oto Sanayi Sitesi no:15 , 4.Levent Istanbul Erkan Bey 'le görüşün.. fiyat 820 TL istiyorlar bilginize.......

Snorkel ihtiyacı olanlar için:

http://stores.shop.ebay.com/LetsBreath4x4__W0QQ_armrsZ1

http://global.ebay.com/Jeep_Cherokee_XJ_85-95_95-01_AMCI6_40L_Snorkel_Air_Ram/270380894650/item

Bu arkadaş Türkiye'ye mal gönderiyor, ebay.den mesaj atıp msn adresini isteyebilirsiniz. Acelesi olmayan için 45-50 günde geliyor kapınıza mal, faturayı düşük kesiyor gümrükte uğraşmıyorsunuz. Fiyatlarıda gayet makul. Malezya'da olduğu için Toyota, Mitsubishi gibi o bölgelerde çok kullanılan araçların snorkelleri genelde elinde var. Vitara'yı bile yapmış gördüğüm kadarıyla. XJ ilanına bakarsanız tanıdık bir araç görürsünüz ;D

MC' Alıntı:
Snorkel ihtiyacı olanlar için:

http://stores.shop.ebay.com/LetsBreath4x4__W0QQ_armrsZ1

http://global.ebay.com/Jeep_Cherokee_XJ_85-95_95-01_AMCI6_40L_Snorkel_Air_Ram/270380894650/item

Bu arkadaş Türkiye'ye mal gönderiyor, ebay.den mesaj atıp msn adresini isteyebilirsiniz. Acelesi olmayan için 45-50 günde geliyor kapınıza mal, faturayı düşük kesiyor gümrükte uğraşmıyorsunuz. Fiyatlarıda gayet makul. Malezya'da olduğu için Toyota, Mitsubishi gibi o bölgelerde çok kullanılan araçların snorkelleri genelde elinde var. Vitara'yı bile yapmış gördüğüm kadarıyla. XJ ilanına bakarsanız tanıdık bir araç görürsünüz ;D

Paylaşım için teşekkürler. Başka parçalara dair de paylaşabileceğiniz linkler olursa lütfen çekinmeyin :smiley:
Gökhan

çaglar bey ,bence fiber olmasında bir sakınca yok,yapacagı iş aynı olur fiyat çok uygun, getiren olsada herkez faydalansa. belki bir duyan olurda siparişleri veririzz ::smiley: ::smiley: ::smiley:

tabii canım bişey demedim zaten..
onu kıracak kadar zorlarsak zaten aynayı ,tampon köşelerini vs.de kırarız,mahzuru yok plastik fiber.200 dolar nere 500-600 nere..

Ben bir kaç kere ağaç dallarına falan taktım, şu ana kadar bir şey olmadı öyle çıtkırıldım dandik bi fiber değil baya sağlam malzemesi... Ebay.den direk alabilirsiniz, satıcı en son Pajero için sorduğumda parayı direk kendisine gönderirsem Ebay komisyonunu düşüp 20-25 dolar daha indirim yapacağını söylemişti...

Tam hatırlamıyorum, ama 40-50 dolar falandı yanlış hatırlamıyorsam. Ebay.den mesaj atabilirsiniz cevap veriyor. Ya da mail veya msn ile ulaşın : rexypow @ hotmail.com adresi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR