88 defender 110 dizel takaslı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,825

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar ;

Aracım 88 model , 2.5 düz dizel ,motor güzel tek marşta hemen çalışıyor , şamzumanı bir ambulanstan aldım vites geçişlerinde falan herhangi bir problem yok ,orjinal ve sıfır land rover hidrolik direksiyon seti var , t-max vinç , vinç tamponu , merkezi kilit , arka lastikler yeni , ön lastikler güzel durumda , binicisi için uzun süre sorun çıkarmayacağını düşündüğüm bir araç.satma sebebim ,klimalı ve otomatik vites bir arazi aracına ihtiyacım varmış ben yanlış almışım.
aracın tüvden daha neredeyse 2 yıllık muayenesi var , hemde problemsiz geçti , motor bakımını yaptırdım trigerini keçelerini değiştirttim.elektrik sisteminde çalışmayan dorunlu bir yeri yok , araç komple boyanmışken renk tercihi nedeniyle tekrar boyattım.satın alacak kişi beğenmezse bir daha boyatır istediğiniz renkte teslim ederim.tabii 550 tl karşılığında.portbagajı var yarısı yapma yarısı uydurma , çift stepne ıvır zıvır.

mümkünse disco dizel veya benzeri yada çift kabin dört çeker araçla takas yapmak istiyorum.satış fiyatı malum sitede 18000 gezenbilirde son 16500 takasta karşılıklı görüşmeyle belirlenecektir.

SNC00106a.jpg

SNC00105a.jpg

SNC00104a.jpg

Etiketler

Ynt: 88 defender 110 dizel takaslı

bu arada bagaj koltuklarını çekmemişim onlarda siyah deri kaplama standart koltuk.

SNC00103a.jpg

SNC00102a.jpg

SNC00101a.jpg

SNC00100a.jpg

SNC00099a.jpg

forumda bakıyorum bazı defler gerçekten süper adam dört dörtlük yapmış ,benim aracım bunların altında ezilir ama fiyat 23-25 aralığı ,benimki 17 ,aramızdaki fark

-benim göğüslük eski model biraz da kirli duruyor ,
-koltuklar değişmiş ama markalı koltuk değil,
-kapı panzalotları ve tavan taban döşemesi yeni ama jan janlı olmadı,
-lastikler jantlar jan janlı değil,

baska fark var mı acaba ?

butun bunlar kaça yapılır , acaba o araçlar mı daha avantajlı yoksa benimkine masraf edip bunları yaptırmak mı? ne dersiniz?

selam önder kardeş.aracın rengini değişeceğiniz yere içine ve lastiklerine masraf yapsaydınız daha iyi olurdu herhalde diye düşünüyorum.eğer hatırladıysanız sizinle bozüyükte görüşmüştük.size hayırlı satışlar hayırlı müşteriler dilerim.

kaptan_11' Alıntı:
selam önder kardeş.aracın rengini değişeceğiniz yere içine ve lastiklerine masraf yapsaydınız daha iyi olurdu herhalde diye düşünüyorum.eğer hatırladıysanız sizinle bozüyükte görüşmüştük.size hayırlı satışlar hayırlı müşteriler dilerim.

selam abi hatırlamazmıyım, aracın rengi battı bana ordan başladım, önce dışarıdan yapıcam birşeyler ardından lastik döşeme gelecek .

karakoosh' Alıntı:
selam abi hatırlamazmıyım, aracın rengi battı bana ordan başladım, önce dışarıdan yapıcam birşeyler ardından lastik döşeme gelecek .

Allah yardımcın olsun, bayağı bir yolun var.

Kolay gelsin.

karakoosh' Alıntı:
Allah kolaylık versin gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar aracı binek araç almak için satmam gerek , düşünen varsa fiyatta kolaylık yaparım. ,

bu arada dodikleri ve menteşeleri siyaha boyadım son resimlerini yakında koyacağım her geçen gün daha da güzelleşiyor.

fiyata tepedeki kedide dahilmi?
araç şu anda daha derli toplu görünmeye başlamış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR