88 defender 110 dizel takaslı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,844
Ynt: 88 defender 110 dizel takaslı

tabii ki neden olmasın , arkadaşlara haber saldım 130 luk puma araştırıyorlar , ucuz alternatif olarak nissan 3000 motor var düşündüğüm.bu masterların falan 2,5 luğu var mı diye araştırıyorum.ama motorun vakti var , bu ara satıldı satıldı satılmadı ilk önce lastik , snorkel ve arka stepne tasıyıcıyı halledicem

bir adam buldum lastik kaplayıcı bana lastiğini getir 110 tl ye kaplayım dedi ama birde siz bakın bakalım iş görür mü desen?

Etiketler

desen bu ,

adam biz bunu karda kamyonlar icin yapıyoru dedi , siz ne dersiniz.

SNC00253.jpg

SNC00254.jpg

desen fena değil ama arası daha açık olan daha iyi oluyor çünki bu desende çamur kanalları dolduruyor kalıyor dolayısıyla çamuru daha çabuk atacak desen olsa daha iyi olur lsatik 750/16 ebatmı ?
motor konusunda 2500 nissan - 3000 nissan (BMC LEVENT MİNİBÜS ) lerde kullanılan hem şanzumana direkt uyan hem mekanik tahammüllü olduğundan düşünüyorum siz ne dersiniz 3000 nissan sizde varmı fiatı nedir saygılar ;)

DEMİRAL' Alıntı:
desen fena değil ama arası daha açık olan daha iyi oluyor çünki bu desende çamur kanalları dolduruyor kalıyor dolayısıyla çamuru daha çabuk atacak desen olsa daha iyi olur lsatik 750/16 ebatmı ?
motor konusunda 2500 nissan - 3000 nissan (BMC LEVENT MİNİBÜS ) lerde kullanılan hem şanzumana direkt uyan hem mekanik tahammüllü olduğundan düşünüyorum siz ne dersiniz 3000 nissan sizde varmı fiatı nedir saygılar ;)

adamlar bu kaplamayı hazır alıyorlarmıs yani bundan başka opsiyon yok belki ele bir spiral alıp acılabılır araları ama gereksiz ugras olur , ebat kendi lastiğinizin ebatı benim ki 7,50 16 ama her ebata yapıyor.

buralarda levent minübüs var bir kac tane motorları nasıl bilmiyorum , acaba 3000 dizeller kac beygir , olmusken 130 veya üstü olsun diye düşünüyorum.arastıramadım bu aralar cıkarım piyasaya bakmaya sadece transit motor arıyorlar bulursam haberdar ederim sizi.iyi günler.

2500 nissan motor 85 hp iyi biliyorum 3000 motor kaç hp kesin bilmiyorum ama size yarın kesin cevap veririm bu arada belirteyim ben 35 yıldır sanayiciyim kamyon yedek parça işi ile iştigal etmekteyim küçük motorlarla pek alakam yoktur ancak ihtiyaç halinde bilgi edine bilirim :smiley:)

DEMİRAL' Alıntı:
2500 nissan motor 85 hp iyi biliyorum 3000 motor kaç hp kesin bilmiyorum ama size yarın kesin cevap veririm bu arada belirteyim ben 35 yıldır sanayiciyim kamyon yedek parça işi ile iştigal etmekteyim küçük motorlarla pek alakam yoktur ancak ihtiyaç halinde bilgi edine bilirim :smiley:)

hüseyin abi , bu bisanın getirdiği gazelle gaz marka araclar var bunların 110 bg likleri var aracın zaten fiyatı 6-7 bin lira bunların cikma motoru bedava bulunur herhalde , mazot pompası sorun cıkarabilirmiş biraz sıkıntılı dediler ama ulaşabileceğin yer varsa bir bilgi alabilirmisin olur mu olmaz mı yerine sığarmı diye , motoru cok methediyorlar.ama 110 luk olacak 90 bg likleride varmış herhalde ben burda bulursam bir inceleyeceğim,sanada bilgi veririm en azından 2006 -2009 arası yeni motor sahibi oluruz.

karakoosh' Alıntı:
hüseyin abi , bu bisanın getirdiği gazelle gaz marka araclar var bunların 110 bg likleri var aracın zaten fiyatı 6-7 bin lira bunların cikma motoru bedava bulunur herhalde , mazot pompası sorun cıkarabilirmiş biraz sıkıntılı dediler ama ulaşabileceğin yer varsa bir bilgi alabilirmisin olur mu olmaz mı yerine sığarmı diye , motoru cok methediyorlar.ama 110 luk olacak 90 bg likleride varmış herhalde ben burda bulursam bir inceleyeceğim,sanada bilgi veririm en azından 2006 -2009 arası yeni motor sahibi oluruz.
sayın karakuş bu konuyu dillendirme sakın özelden görüşelim ::::::smiley:)))))))))))))))))))))))

diğer land de bir arkadaşımın sanırım satmayı düşünüyor.enteresan geldiği için soruyorum sırf arabanın arkasını görüp neden satılık olup olmadığını merak ettiniz.

bildiklerimi paylaşayım araç 89 model , önde vinç var , koruma demiri var , manuel direksiyon ama kitini topluyordu , hijack var, 2 stepne var , merkezi kilit var falan fıstık arkadaşın adı görkem ,telefonunu belki vermemi istemez diye veremiyorum ama sahibinden de ilanı olması lazım.durum bu.

:smiley: aracın sahibi görkem sadaymışş, sizden daha az bir fiyat istiyor aracına..en azından sahibinden de ilan öyle.
yazın o arsanın karşısında bir iş yaparken görmüştüm araçları ilgimi çekmişlerdi. şimdi defender larla ilgilenmeye başladığımda karşıma çıktılar.. :smiley:
benimde bir defender düşüncem var ancak biraz zaman istiyor sanırım.haa bu arada arkadaşınızın aracının rengi güzel ama ön koruması yakışmamış yahu sanki daha üst modellere aitmiş gibi duruyor :-\

görkemin aracı alırsanız o korumayı bana hediye edebilirsiniz.bence hos duruyor. ;)

bu araclar kişiselleştirmeye cok yatkın , herkes kendi oyuncağını kafasına göre güzelleştiriyor işte.

araca 4 adet sıfır AT lastik aldım.24 ay garantili
sıfır aku 105 amper sıfır 24 ay garantili daha da yapacaklarım var.fiyat şlavelerle birlikte sürekli artacak.

su an icin fiyat 17.500

SNC00287.jpg

SNC00291.jpg

SNC00292.jpg

bir vakit bulsam da ele alsam ondan sonra seyreyleyin siz defender nasıl olur diye ama ara ara bu kadar oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR