88 defender 110 dizel takaslı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,820
Ynt: 88 defender 110 dizel takaslı

kaptan_11' Alıntı:
fiyata tepedeki kedide dahilmi?
araç şu anda daha derli toplu görünmeye başlamış.

volkswagenin yeni kedisine karşı bizim sokak kedisi :smiley: abi kediyi hiç farketmemişim sen söyleyince baktım harbi harbi poz vermiş bide kerata , kediyi yakalamak zor ama ısrar ederlerse yakalar veririz napalım , pazarlıkta araçta ne varsa verecen biz böyle gördük , siyah boyayı atmayayımda kediyi tutamazsam yakalarım birini siyaha boyar o diye veririm :smiley:

bu arada toyotayı almışsın herhalde avatara koymussun landın yerine hayırlı olsun kazasız belasız inşallah .

Etiketler

karakoosh' Alıntı:
volkswagenin yeni kedisine karşı bizim sokak kedisi :smiley: abi kediyi hiç farketmemişim sen söyleyince baktım harbi harbi poz vermiş bide kerata , kediyi yakalamak zor ama ısrar ederlerse yakalar veririz napalım , pazarlıkta araçta ne varsa verecen biz böyle gördük , siyah boyayı atmayayımda kediyi tutamazsam yakalarım birini siyaha boyar o diye veririm :smiley:

bu arada toyotayı almışsın herhalde avatara koymussun landın yerine hayırlı olsun kazasız belasız inşallah .

evet en sonunda toyota yı aldım teşekkür ederim.inşallah sende gönlündeki aracı alabilirsin.

şok kampanya 8 bin peşin hemen dağa taşın :smiley:))))

aracımı güvenilir biri olmak kaydıyla senet karşılığı ,

10 bin peşin 700*10 ay taksitle 17000 tl ye

8 bin lirası peşin 800*12 ay taksitle 17600 tl ye

5 bin peşin 600*24 ay taksitle 19400 tl ye

yada süper teklif ;

0 peşinat 1000*24 ay taksitle 24000 tl ye satabilirim. yada peşinatı yada taksit sayısını ve taksit miktarını beraber karşılaştıralım.

bende gideyim binek araba alayım.nasıl kaçmaz böyle kampanya ;)

Üstadım ,
Yurtdışından geldin galiba
Kampanya fikrin süper
Peşin son olur fiyatı nedir seni kurtarayım artık bu problemden
Sen de kurtul ben de bir Def sahibi olup kurtulayım

Haydi hayırlısı bakalım, ne kadar güzel bir diyalog.

İnşaallah her iki taraf için hayırlı olur.

Merakla bekliyoruz.

Gurkanerkal' Alıntı:
Üstadım ,
Yurtdışından geldin galiba
Kampanya fikrin süper
Peşin son olur fiyatı nedir seni kurtarayım artık bu problemden
Sen de kurtul ben de bir Def sahibi olup kurtulayım

geleli bayağı oldu ama neyse ;)

isterseniz bu konuyu burda dillendirmeyelim özelden mesaj atıyorum.
iyi günler.

güncel fiyat 16000

maşallah benim araçda borsa gibi bak yılbaşından etkilendi arttı fiyat ;D

Serhat Abi ,

birkaç kişi ile görüşüyorum araç satışı ile ilgili , maşallah aracın yanına gelipte beğenmeyen olmadı sadece fiyat konusunda mutabakat sağlayamadık.eğer onlarda olmazsa
yapacaklarımı planladım sıraladım ;
4 tane lastik 1000 tl
4 tane jant + bijon cart curt 1000 tl
arka stepne taşıyıcı yapacağım 100 tl
snorkel ayarlayacam 300 tl
vinç tamponu değişecek (ya borulu tip yapacağım ya vinci iyice sokacağım kaputa doğru) 100 tl
iç döşeme değişecek (tavan rutuşlanacak , göğüslük parçalarının bir ikisi değişecek , kapı panzalotları değişecek belki taban döşemesi yapılacak) 500 tl
motor değişecek (beygire beygir katacam ,nissan yada tdi 300 motoru olursa otomatik şanzumanla birlikte) 3000 tl nissan için tdi bayağı yükseltir fiyatı.
renk tekrar değişecek (bir daha renk konusunda kendimden başka birini dinlersem defenderdan olayım gideceğim şu renk olacak diyecem ve bitirecem işi ;D ) 100 tl

yani yaklaşık 6-7k harcıyacam ondan sonra satmam zaten daha ne isteyim şimdi kendimi deniyorum arada vakit çıkar mı işlerden vakit bulamazsam yarım kalmasın diye.

merhaba ancak resmi buldum neredeyse bütün gezenbilir ilanlarını inceledim , resmide ilanlardan birinden aldım arkadaş inşallah telif hakkı istemez :D

1-dediğim yeşilimsi grimsi ızgara
2-göğüslük alt çıtası
3-sigorta kutusu kapağı
4-kapı panzalotları 5 kapı için

adsız.jpg

yanlışlık oldu yanlış konuya yükledim resimi , resim başka bir aracın lütfen dikkate alıp canınız çekmesin.

karakoosh' Alıntı:
Serhat Abi ,

birkaç kişi ile görüşüyorum araç satışı ile ilgili , maşallah aracın yanına gelipte beğenmeyen olmadı sadece fiyat konusunda mutabakat sağlayamadık.eğer onlarda olmazsa
yapacaklarımı planladım sıraladım ;
4 tane lastik 1000 tl
4 tane jant + bijon cart curt 1000 tl
arka stepne taşıyıcı yapacağım 100 tl
snorkel ayarlayacam 300 tl
vinç tamponu değişecek (ya borulu tip yapacağım ya vinci iyice sokacağım kaputa doğru) 100 tl
iç döşeme değişecek (tavan rutuşlanacak , göğüslük parçalarının bir ikisi değişecek , kapı panzalotları değişecek belki taban döşemesi yapılacak) 500 tl
motor değişecek (beygire beygir katacam ,nissan yada tdi 300 motoru olursa otomatik şanzumanla birlikte) 3000 tl nissan için tdi bayağı yükseltir fiyatı.
renk tekrar değişecek (bir daha renk konusunda kendimden başka birini dinlersem defenderdan olayım gideceğim şu renk olacak diyecem ve bitirecem işi ;D ) 100 tl

yani yaklaşık 6-7k harcıyacam ondan sonra satmam zaten daha ne isteyim şimdi kendimi deniyorum arada vakit çıkar mı işlerden vakit bulamazsam yarım kalmasın diye.

:D :D

Tüm bu saydıklarını yaptıktan sonra zaten aracı satmazsın, paşa paşa binersin.

Haydi kolay gelsin o halde. Yeni bir başık aç bari de yaptığın çalışmaları orada takip edelim.

Selamlar.

Sayın karakuş aynı model defender var bende motorun gücü konusundan başka aracım iyi durumda motor için bazı seçenekler üzerinde durdum ama karar veremedim nissan 2500 ford 2.5 türbo vs fikirlerimizi paylaşalım ucuz fakat en iyisini yapalım ! bazı motifiyeler çok garibime gidiyor çuvalla para harcanıyor ama araç sahibinin tabiri caizse sadece para verip renk desen vs vs seçme hakkı var başka bişey yok bence araştırıp en iyisini en ekonomiğini yapmak daha mantıklı geliyor fikirlerimizi paylaşmak üzere saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR