KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
destekleyen arkadaşlara teşekkürler.bende bayağı değişik arazi araçları kullandım.buna pajero defender opel cj serileri olmak üzere kanaatimce şu ana kadar toyota kullandığım en ideal araç.bunun için mümkünse kıymetini bilen birisi alsın isterim.aracımın sadece boyası eksik.zamanım yok o yüzden boyatamıyorum..en az bir hafta arabasız kalmam gerekiyor oda şu an için imkansız.satılmazsa ilk fırsatta boyatacağım zaten.
ayrıca ev almak için satmayı düşünüyorum yoksa buna hem snorkel hem vinç takacağım.keşke imkanlar olsada daha iyi toyotalara pinebilsek.
89 model kaporta durumu ortada tek başına toyota olması yetermi beyler arkadaş aracı satmayı gerçekten istiyorsa bencede fiyatı gözden geçirmeli
HA kaldıki araç alanla satan arasında fiyata bişey söylemek bi noktadan sonra bize düşmez ama piyasayıda haybeye kasmamalı
89 model kaporta durumu ortada tek başına toyota olması yetermi beyler arkadaş aracı satmayı gerçekten istiyorsa bencede fiyatı gözden geçirmeli
HA kaldıki araç alanla satan arasında fiyata bişey söylemek bi noktadan sonra bize düşmez ama piyasayıda haybeye kasmamalı
sayın conker aracımın kaportasında çürüme falan yok iki yerinde çekiçleme yapılabilir.bunu da okadar abartmaya gerek olduğunu sanmıyorum
malum sitedeki aynı model araçlarla kıyasladığımda ben az bile yazmışım diye düşünüyorum.25 _30 yazanlar var o araçlara göre benim aracın artıları çok fazladır emin olun.aracıma yapılacak masraf 2000 tl yi geçmez .değerlendirmenizi buna göre yapabilirsiniz.
Sayın CONKER ; bu araç tüm dünyada kırılmazlığıyla herkesin saygısını kazanan bir araçtır,satıcı arkadaşımız gayet makul bir fiyat istemektedir,sana soruyorum hiç toyota'n oldumu ki olumsuz yorum yapıyorsun? ama haklı olduğun bir şey var sana düşmez...