89 model 2.8 satılık hılux

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,463

Etiketler
Ynt: 89 model 2.8 satılık hılux

sokrat gandiya' Alıntı:
Sayın CONKER ; bu araç tüm dünyada kırılmazlığıyla herkesin saygısını kazanan bir araçtır,satıcı arkadaşımız gayet makul bir fiyat istemektedir,sana soruyorum hiç toyota'n oldumu ki olumsuz yorum yapıyorsun? ama haklı olduğun bir şey var sana düşmez...
haldun abi teşekkürler .toyotayı anlatmakla olmaz yaşamak lazım.

Efendim,

arkadaşları mazur görmek gerekir..salt ticari anlayışla yaşayan bir platformda bu vb.eleştirileride kabullenmek gerekir..

fakat, dikkat edilmeyen veya henüz algılanamayan bir durum var ki o da,burasının bir paylaşım,arkadaşlık ve dostluk formu olduğudur..

burada bu tür eleştriler biz birbirini seven ve sayan off-road veya doğa hayranı insanları rencide eder..

fiyat ve araç hakkında ticari yaklaşımla yorum yapan arkadaştan bizlerin gönlünü almasını bekleriz..

bu arada Abdullah abimin ''sadece TOYOTA '' olan aracının ilanını güncellemek bana da nasip oldu,mutluyum.. ;D

kalın sağlıcakla

MUDANYALI' Alıntı:
Efendim,

arkadaşları mazur görmek gerekir..salt ticari anlayışla yaşayan bir platformda bu vb.eleştirileride kabullenmek gerekir..

fakat, dikkat edilmeyen veya henüz algılanamayan bir durum var ki o da,burasının bir paylaşım,arkadaşlık ve dostluk formu olduğudur..

burada bu tür eleştriler biz birbirini seven ve sayan off-road veya doğa hayranı insanları rencide eder..

fiyat ve araç hakkında ticari yaklaşımla yorum yapan arkadaştan bizlerin gönlünü almasını bekleriz..

bu arada Abdullah abimin ''sadece TOYOTA '' olan aracının ilanını güncellemek bana da nasip oldu,mutluyum.. ;D

kalın sağlıcakla
GÜNCEL ;)

MUDANYALI' Alıntı:
Efendim,

kalın sağlıcakla
Ali arkadaşım Haldun Abi tekrar teşekkür ediyorum saygılar destekleriniz için.

sokrat gandiya' Alıntı:
Abdullahcım baktırdınmı? bu modellerin birçoğunda (LSD) Limited sleep diferansiyel olabiliyor tekrar hayırlı satışlar.
haldun abi ben baktırmadım.yanlız aracı fahri beyden aldım bilirsin onun söylemesine göre konuşuyorum.alırken bana yok diye söylemişti.

bekirgümüş' Alıntı:
hayırlı satışlar arkadaşım ,haldun abi ne diyosa odur.
bekir bey teşekkür ederim .artık aracı boyaya verdim zaten fotolarıda paylaşacağım ara ara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR