92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,228
Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

biri getirtse araştırıp bende almak isterdim. inanıyorum liste yapsak en az 5 araç çıkarırız isteyen ;)

Etiketler

işte bu defender ruhu vazgeçilemez ve yerine başka araç olamaz elektironik ateşlemeyi ebayda görmüştüm birkaç kez bu cihazı takabilecek bir usta bulabilirmiyiz sence bora bu civarlarda

foremost' Alıntı:
işte bu defender ruhu vazgeçilemez ve yerine başka araç olamaz elektironik ateşlemeyi ebayda görmüştüm birkaç kez bu cihazı takabilecek bir usta bulabilirmiyiz sence bora bu civarlarda

kırmızı l200 ün sahibi mahmut usta çok iyi usta o yapar bence ;)

Bir şekilde edinelim,elimize geçsinde montaj için bulunur mutlaka usta,iş oraya kalsın..
Hakikaten bunu bir şekilde getirip,kargo ile bize ulaştıracak birisi yokmu???
Üzerine karınıda koysun :smiley:

arkadaşlar aşağıdaki siteden siparişi verin 4 günde elinizde ben getirdim 2 defa hiç sorunsuz.
bidiğiniz gibi 100eur nun üstündeki kargolarda gümrükleme yapmanız gerekiyor bu nedenle 3 den fazla getiremessiniz. getirirsenizde gümrüğe takılır uğraşırsınız.

http://www.simonbbc.com/powerspark-kits/by-distributor-model/powermax-lucas-45d-43d-59d-electronic-ignition-kit

johnplayer' Alıntı:
arkadaşlar aşağıdaki siteden siparişi verin 4 günde elinizde ben getirdim 2 defa hiç sorunsuz.
bidiğiniz gibi 100eur nun üstündeki kargolarda gümrükleme yapmanız gerekiyor bu nedenle 3 den fazla getiremessiniz. getirirsenizde gümrüğe takılır uğraşırsınız.

http://www.simonbbc.com/powerspark-kits/by-distributor-model/powermax-lucas-45d-43d-59d-electronic-ignition-kit

Kendisine sipariş verecek ve kredi kartı kullanan bir arkadaş,1 adette bana getirtirse çok sevinirim ve makbule geçer.
Telefon numaramdan da irtibat kurabilir,tabiki makul bir kar payıda koyabilir üstüne seve seve karşılarım.

bora1071' Alıntı:
olmaz selo bey siz benzinde kullanıyorsunuz ;D
olsun genelde asfaltta kullanırım arada yağmurda da kullanıyorum ;D
şaka bi tarafa en çok benim işime yarar o elektronik ateşleme sizin yakıtla alıp veremediğiniz yok

Arkadaşlar bu aletten ben de sipariş verdim İngiltere den de bulunduğum yer de bu aletin montajını yapabilecek usta bulunmaz.Bana bu aletin montajı ile ilgili resimli ve detaylı bir anlatımla yardımcı olan biri var mı? Benim gibi duruma yabancı arkadaşlara da yardımcı alacaktır.selamlar...

murat atak' Alıntı:
Arkadaşlar bu aletten ben de sipariş verdim İngiltere den de bulunduğum yer de bu aletin montajını yapabilecek usta bulunmaz.Bana bu aletin montajı ile ilgili resimli ve detaylı bir anlatımla yardımcı olan biri var mı? Benim gibi duruma yabancı arkadaşlara da yardımcı alacaktır.selamlar...

montaj aslında çok basit . gelen pakette nasıl takılacağı belirtilmiş. resimleri göndermek isterdim ama distiributoru suya karşı izole ettim ve kapattım . dikkat dilecek en önemli konu platin ve meksefeyi çıkardıktan sonra , platin tablasında küçük bir pim var onu kırmak gerekiyor. platinin yerine takılacak olan kiti yerleştirmeden önce paketten çıkan beyaz silikonu kitin alt kısmına düzgünbir şekilde sürmelisin daha sonra platinin vidaları kite cuk diye uyuyor ve tablaya vidalıyorsun. kitte iki kablo var siyah ve kırmızı bunlar bobinin - ve + uçlarına takılıyor hepsi bu sonra çalıştır.

birşey daha aklıma takıldı:acaba bu kiti taktıktan sonra avans ayarı gerekir mi?birde bobini elektronik ateşlemeye uygun bobinle değiştirmek gerekiyormuş.hangi bobini tavsiye edersiniz?kimi arkadaşlar bobin değişikliğinden sonuç alamamış.bu yüzden soruyorum.selamlar...

Bu elektronik kit in yakıt tüketimini azalttığı kesin bir şekilde belirtiliyor da acaba çekişe katkısı da gözle görülür bir şekilde artıyormu.Zaten asıl sıkıntı burada.Lpg de çekiş çok düşük.Rampalarda insan ifrit oluyor.Bunu nasıl çözeriz.Bu kit bu sorunu da çözecek mi?Yada başka çözüm öneriniz var mı?Motor değişimi dışında tabii.selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.