Dj' Alıntı:Bende isterim
foremost' Alıntı:bora duruyormu aracın sende halen
foremost' Alıntı:işte bu defender ruhu vazgeçilemez ve yerine başka araç olamaz elektironik ateşlemeyi ebayda görmüştüm birkaç kez bu cihazı takabilecek bir usta bulabilirmiyiz sence bora bu civarlarda
johnplayer' Alıntı:arkadaşlar aşağıdaki siteden siparişi verin 4 günde elinizde ben getirdim 2 defa hiç sorunsuz.
bidiğiniz gibi 100eur nun üstündeki kargolarda gümrükleme yapmanız gerekiyor bu nedenle 3 den fazla getiremessiniz. getirirsenizde gümrüğe takılır uğraşırsınız.
http://www.simonbbc.com/powerspark-kits/by-distributor-model/powermax-lucas-45d-43d-59d-electronic-ignition-kit
olsun genelde asfaltta kullanırım arada yağmurda da kullanıyorum ;Dbora1071' Alıntı:olmaz selo bey siz benzinde kullanıyorsunuz ;D
murat atak' Alıntı:Arkadaşlar bu aletten ben de sipariş verdim İngiltere den de bulunduğum yer de bu aletin montajını yapabilecek usta bulunmaz.Bana bu aletin montajı ile ilgili resimli ve detaylı bir anlatımla yardımcı olan biri var mı? Benim gibi duruma yabancı arkadaşlara da yardımcı alacaktır.selamlar...