94 model cherokee 3.6 hakkında yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,241
Ynt: 94 model cherokee 3.6 hakkında yardım

Mustafa E' Alıntı:
Kısa şase 2.6 - 90 model ve üzeri düşünüyorum arkadaşımda var geçenlerde biraz arazi yaptım öncü aracımız 5.2 zj idi emin olun pajeroyla zj nin kıçından ayrılmadım lada niva, vitara nal topladı arkamızda
mustafa bey,90 model üstü çok iyi ama tecrübelerime dayanarak temiz bir dizel bulursanız çok memnun kalacağınızı garanti edebilirim.

Etiketler

kaptan_11' Alıntı:
mustafa bey,90 model üstü çok iyi ama tecrübelerime dayanarak temiz bir dizel bulursanız çok memnun kalacağınızı garanti edebilirim.

Bende sizin gibi dizel hastasıyım hatta ben dizel alırsam bio dizel kullanmayı da düşünüyorum kısmet bakıyorum şimdilik.
Aslında bitane var sitede 2.5 dizel ama aracın contası yanık ne masraf çıkar bilmiyorum 9000 tl ye bıraktı ustama danışıp almayı düşünüyorum.

araç çalışır haldeyse sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ama siz tam rektefe yapacakmış gibi düşünürseniz 4000 tl gibi bir masraf çıkabilir.şanzuman ,defransiyel gibi yürüyen aksamlar iyiyse fiyat uygun görünüyor.inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

kaptan_11' Alıntı:
araç çalışır haldeyse sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ama siz tam rektefe yapacakmış gibi düşünürseniz 4000 tl gibi bir masraf çıkabilir.şanzuman ,defransiyel gibi yürüyen aksamlar iyiyse fiyat uygun görünüyor.inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

teşekkür ederim abi sen şu arabaya bi bak beğenecenmi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-gorulmeye-deger-bir-dag-aslani-69982472/detay

buna fiyat almadım buda komple motor istiyomuş ama şöyle bir sorun var ben yozgattayım araba istanbulda buraya nasıl gelecek sıkıntı

model çok düşük ama araç güzel görünüyor.mustafa bey 90 model üstünü tavsiye ederim.hatta mümkünse 93 ve üstü çok şık olur.

kaptan_11' Alıntı:
model çok düşük ama araç güzel görünüyor.mustafa bey 90 model üstünü tavsiye ederim.hatta mümkünse 93 ve üstü çok şık olur.

doğru söylüyosun abide sende takdir edersinki bu arazi araçlarına çok saçma fiyatlar isteniyo neyazıkki siteyi kontrol edersen fiyatları görürsün adamlar hurda arabalarına 20-25 bin istiyo.
alan yok satan yok bu durum jeep ler içinde geçerli 2 yıldır ilanda duran araçlar var adamlar hala fiyatta diretiyo
aslında devlet kurumlarından bulmak lazım bizim burda tedaş araçlarını sattı bizim buranın önde gelen zenginlerinden biri 2500 tl ye land aldı abi emin ol önündeki vinci o fiyata alamazsın.

kaptan_11' Alıntı:
diğer bulduğun araç kaç model?

Diğeride bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-zorlu-kosullarin-arazi-araci-106415402/detay

bunu 9000 anlaştık fakat bununda eli yüzü düzgün değil çok masrafı var

antalyadaki 91 model olan var çok düzgün görünüyor.16 gibi alabilirseniz çok güzel olur bence oparayı hakeder gibi geliyor.

Mustafa E' Alıntı:
Diğeride bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-zorlu-kosullarin-arazi-araci-106415402/detay

bunu 9000 anlaştık fakat bununda eli yüzü düzgün değil çok masrafı var

bak bu güzelmiş aslında belki 3-4 bin harcayıp binilebilir :smiley:

mountaineer16' Alıntı:
bu aracı benim gözüm hiç tutmadı.3,4 buna çerez parası gibi gelebilir.

Tekrar merhaba,cehaletimi mazur gorun ama resminden nasil anliyorsunuz bu araclarin cok masrafli olduklarini?
Arac sahipleri ile gorusme yapip aldiginiz cevaplara gore mi cok masraflari oldugunu yazdiniz?

ttogan' Alıntı:
Tekrar merhaba,cehaletimi mazur gorun ama resminden nasil anliyorsunuz bu araclarin cok masrafli olduklarini?
Arac sahipleri ile gorusme yapip aldiginiz cevaplara gore mi cok masraflari oldugunu yazdiniz?

Aynen öyle kardeşim araç sahipleri ile görüşerek bu bilgileri veriyorum.

mountaineer16' Alıntı:

:smiley: tecrübe tecrübedir ne insanlar varki servisin anlayamadığını anlıyorlar saygı duyarım ben tahmin hakkımı kullanmıştım gene yanıldım...
Buda gol değil buda gol değil :smiley: :smiley:

mountaineer16' Alıntı:
:smiley: tecrübe tecrübedir ne insanlar varki servisin anlayamadığını anlıyorlar saygı duyarım ben tahmin hakkımı kullanmıştım gene yanıldım...
Buda gol değil buda gol değil :smiley: :smiley:

Nedemek istediğinizi bir anlasam emin ol cevap verecem

bence önce bir marka ve modelde karar verin daha sonra aramaya başlayın ,yoksa içinden çıkılmaz olur hatta araç almaktan bile vazgeçebilirsiniz.aklıma bir çin atasözü geldi..DÜŞÜNDÜGÜNÜ ÇABUK YAP ,YOKSA KARAR VERMEK ZORUNDA KALIRSIN.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler