94 model cherokee 3.6 hakkında yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,213
Ynt: 94 model cherokee 3.6 hakkında yardım

ttogan' Alıntı:
Tekrar merhaba,cehaletimi mazur gorun ama resminden nasil anliyorsunuz bu araclarin cok masrafli olduklarini?
Arac sahipleri ile gorusme yapip aldiginiz cevaplara gore mi cok masraflari oldugunu yazdiniz?
araçların resimlerine bakarken kaportadaki belirli çizgileri takip ederim öncelikle hatlar düzgünse kasanın çok oynanmamış olduğunu düşünürüm,araç sahibini ararım,olumlu bilgiler alırsam aracı görmeye giderimyanıldığımız zamanlarda olmuyor değil tabiiki çok incelediğim halde bu chorekenin tam motor isteyeceğini anlayamadım hesaplı aldım derken 7000 tl harcadım vardır bir hayır deyip sineye çektim.

Etiketler

v6 motorlu cherokee nerede üretilmiş? orijinal değildir motoru. cherokeelerde 2.1 2.5 4.0 hacimli motorlar kullnılmış olması gerek sadece. iyi incelemek lazım.

KLL' Alıntı:
v6 motorlu cherokee nerede üretilmiş? orijinal değildir motoru. cherokeelerde 2.1 2.5 4.0 hacimli motorlar kullnılmış olması gerek sadece. iyi incelemek lazım.

coşku kardeşim bunların motorları zaten amerikan CHRYSLER ve 3.300 V6 motor üretimi var fakat zjlerde hiç kullanılmamış.
daha önce yaptığım araştırmalara göre bazen özel üretimle bu tip farklı motorlar kullanılan zj ler var buda onlardan biri
hatta şuan türkiyede 2.400 TD zj ler bile var

ZJ de olmadığını biliyorum. XJ de ise wiki ye göre kullanılan motorlar arasında 3.6 litre bir motor yine yok.durum ilgimi çekti. düz vitesli ZJ gördükten sonra bu da olur neden olmasın. belki modifiye edilmiştir.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Cherokee_%28XJ%29

KLL' Alıntı:
ZJ de olmadığını biliyorum. XJ de ise wiki ye göre kullanılan motorlar arasında 3.6 litre bir motor yine yok.durum ilgimi çekti. düz vitesli ZJ gördükten sonra bu da olur neden olmasın. belki modifiye edilmiştir.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Cherokee_%28XJ%29

Konu sahibinin dediği araç 3.300 motor sahibinden de yayınlanıyo halada satlık.
Dediğiniz gibi ben düz vitesli ve 2.400 turbo dizel zj bile gördüm olmaz demek yanlış artık teknoloji çok gelişti ustalar çok iyi.
Yakında 1300 cc multijet zj görürseniz hiç şaşırmayın derim :smiley:

aslında modern fiat motorlu bir Zj hiç fena olmazdı. mesela ducato nun 2.2 motoru süper. 130 hp civarı. epey iyi bir yakıt ekonomisi de cabası.

Arkadaşlar ilgilenirseniz aracımı satıyorum. Muhtemelen 1-2 ay sonra tekrar bir ZJ alacağım ancak şimdilik sıcak paraya ihtiyaç oldu :smiley:.

İlgili sitede ilan numarası 109707832

Gezenbilir üyeleri için elbette güzel bir fiyat yapacağım, gelip lastik tekmeleyen insanlara satmak istemiyorum doğrusu.

bakas' Alıntı:
Arkadaşlar ilgilenirseniz aracımı satıyorum. Muhtemelen 1-2 ay sonra tekrar bir ZJ alacağım ancak şimdilik sıcak paraya ihtiyaç oldu :smiley:.

İlgili sitede ilan numarası 109707832

Gezenbilir üyeleri için elbette güzel bir fiyat yapacağım, gelip lastik tekmeleyen insanlara satmak istemiyorum doğrusu.
böyle bir ilan bulunamamıştır yazıyor.

bakas' Alıntı:
Doğru ya ilan onay sürecinde şuan, ful link de koymak istemedim ama sabaha aktif olur heralde :smiley:
yarın bakarız o zaman hayırlı müşteriler diliyorum.

aracınız çok süper inşallah değerini bilen birisine gider .hayırlı müşteriler diliyorum .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler