<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="menecer" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
menecer' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Akü sağlam ,yağlarıda iyi çıktı.<br />
filtreler vs şuan gerek yok dedı usta.<br />
lastığı arkadaş diyebileceğim bir lastikçi ayarladı şimdilik.<br />
elinde kumho asfalt lastiği varmış temiz durumda.<br />
bunlarla yazı geçir sonra nasıl bir şey istersen ona göre daha net seçim yaparsın dedi.<br />
245x70x16 taktık.<br />
üzerindeki lastikler bitik drumdaydı aceleyede gelsın ıstemedım geçte kalmış olmadım ve değiştirttim.<br />
lpg ye programla direk gazla çalışma özelliği yukletmiştim ama gaz bıtınce bu sefer otomatık benzıne geçmedi ve gaz azalınca şiddetli bir sarsıntı yaşattı bana yolda.<br />
programı tekrar eski halıne cevırtcem yada otomatık gecısı yıne sağlıycak şekle getırtmem lazım.<br />
yol hakımıyetı kaybettırcek gıbı sarsıyor ve motor fırlıycak sanıyor insan.<br />
il basta lastık patladı sandıma am gaz azalmış meğer.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Selamlar,işibilenler daha iyi yorumlayacaklardır ama,bahsettiğiniz sarsıntı olayı gaz ayarı ile ilgili değil gibi geliyor bana.Bahsettiğiniz olay bu sitede sıklıkla bahsedilen direksiyon amortisörü arızasına benziyor.Aracın hakimiyetini birdenbire kaybetmek,sanki yoldan çıkacakmış gibi olmak durumu..</div>