97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menecer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,167

menecer

Kamp II
Yer
İSTANBUL
ikiside avrupa versiyon.
yeşil olanı 18şubatta trafığe çıktı.
gumrukten alınma orjinal 136km de. koltuk ısıtması dahi çalışıyor.
4,5" yukseltme uyguladım.
lpg hıc takılmadı.
(sadece 2.7 wj ile takas ederım satmayı düşünmüyorum)

Lacivert olanı temmuzdan berı kullanıyorum.(11bin km)
uzulyolda şehır ıcınde gayet guzel memnunum.
lpg si mevcut ayarları iyi. arızası sıkıntısı yok.
118bin km gorunuyor galerıcının bırınden 180bin km olduğunu öğrendim.
önlerde 5cm get arkalarda getsiz helozanla yukseltme var.
amartisörleride yukseltme yapıldı.
ruhsatında cekıdemır işlidir

tek araca düşürmem lazım yada dizel binek araç bulundurabılırım .
lacivert için 20bin tl diyelim.

yeşili sadece eşdeğer 2.7 ile takas ederım satmam

DSC03889.JPG

DSC03894.JPG

DSC03896.JPG

DSC03890.JPG

DSC03902.JPG

Etiketler
Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık

merhaba,

anladigim kadari ile lacivert olani satiyorsunuz. arac dosemeleri ne durumda, sanzuman sorunu yada benzer bir sey var mi, klima koltuk isitma faal mi? yapilan yukseltme ile ilgili bir sorun var mi?

ck soru sordum degil mi? :smiley:) daha detayli bilgi verirseniz hatta var ise daha fazla resim.

Bende bir zj ariyorum ancak hem butcem kisitli hemde alir almaz maliyetli sorunlar ile ugrasacak gucum yok. Elbette eski model bir arac sorun cikaracaktir ama en azindan bir sure sorunsuz binmek isterim.

Saygilar...

sitedeki günlüğüm ve gezilerimden aracı yakından takip edebilirsiniz. neler yaptıklarımı filan anlatmışımdır.
koltuk ısıtması çalışmıyor , klimada sorun yok.
sunroofta bile çürük bırakmadım komple sunroof meknazmasını yeniledim.

yükseltmeyle ilgili sorunda yok. yukseltme esnasında akslarıda değiştirdim günlüğümde dönüşlerde ses gelıyor dıye bahsetmıstımo sorunuda çözdüm.
şehir içi kullanım için konforunu halen koruyor.

diğerini daha yeni trafiğe çıkardığım için satasım gelmiyor. ancak beni cezbedecek bir tyeklif olmalı oda 2,7 olur ancak sanırım

hayırlı akşamlar ben aracın motoru 4,0 mı yoksa ,5,2 diye soracaktım.birde kare kasa göre grand çhrokee ne gibi farkları var rica etsem cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...

hayırlı satişlar
ayrılmak zor olsa gerek :smiley:

menecer' Alıntı:
sitedeki günlüğüm ve gezilerimden aracı yakından takip edebilirsiniz. neler yaptıklarımı filan anlatmışımdır.
koltuk ısıtması çalışmıyor , klimada sorun yok.
sunroofta bile çürük bırakmadım komple sunroof meknazmasını yeniledim.

yükseltmeyle ilgili sorunda yok. yukseltme esnasında akslarıda değiştirdim günlüğümde dönüşlerde ses gelıyor dıye bahsetmıstımo sorunuda çözdüm.
şehir içi kullanım için konforunu halen koruyor.

diğerini daha yeni trafiğe çıkardığım için satasım gelmiyor. ancak beni cezbedecek bir tyeklif olmalı oda 2,7 olur ancak sanırım

Merhaba,

Söz ettiğiniz gibi günlüğünüzü okudum. Ne gibi sorunlar ile karşılaşılabilir sorusuna bir çok cevap vermiş olmuşsunuz. Aracınızı nerede görebilirim. Birde telefon numaranızı msj atarsanız sizi aramak isterim.

gümüşsuyu ,sultanahmet, yada maltepe dolaylarında oluyor araç.
mesela bugun lacivert olan gümüşsuyunda,
532 264 0747

bende arıyorum böyle bişi, cumartesi birkaç araç var onlara bakacam, maltepe deyim, c.tesi maltepe de olursanız bakmak isterim. birde muaynesi ne zamana kadar geçerlidir
günlüğünüzün link inide alabilirmiyim (nasıl bulacağımı bilmiyorum kusura bakmayın)

size bir teklif : ))

2001 4.7 WJ Prins lpg, sadece soför kapısı boyalı, değişen yok, orjinal 199.000 km, altında zerre yağ, ezik vs. yok, ilk elden bir prof meslektaşımdan aldım, döşeme sağlam, çalışmayan sadece sol ayna otomatik katlanması, oda kafasına göre çelışıyor bazen : ))

yeşile ciddi talibim : ))

teşekkür ederim ama yeşili gözden sadece 2.7 için çıkartabilirim ,

yeşilide iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum artık.
lacivertide yükseltirim nasılsa

Arkadaşlar korkacak bir şey yok.
maaşla çalışan bir işçi olarak ben 2 taneyle iyi kötü başettiysem siz 1 taneyle çok rahat keyif sürersiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR