acil fikir yardımı lazım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darktreys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,113
Ynt: acil fikir yardımı lazım

hayrola doğuş....araba mı bakıyorsun....niyetin patrolü almak ise bizim gökhana danış...en iyi patrolden o anlar...tavsiyem acele etmeden iyice araştır...sonra çok üzülürsün....
 

Etiketler
Ynt: acil fikir yardımı lazım

bencede bu araca bi bak derim..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84080.0
senin buldaklarından ise bana en mantıklı gelen nissan patrol ve sonrasında ise pajero. tabi bu benim nacizane düşüncem ;)
 

Ynt: acil fikir yardımı lazım

evet mavi patrol ile ilgili cevap bekliyorum aracın sahibinden haber alamadım saat geç olunca aramak istemedim.


tuğsan abi aracımı satıyorum fiyatta anlaştık ama alıcıdan haber bekliyorum devrini verince bakacağzı artık. aslında iş için pickupdaha avantajlıydı ama 0km faturalı pickup alınca avantajımız oldu. şimdilik max bütçem 15 kadar. mavi renk patrol bu fiyata makul gibi. şasesinin çürük çıkma şansıda yok zaten yapılış resimlerini gördük. 1.3 samurailere baktım ön sabit kemikli araç ama çok zzayıfmış motoru dediler büyük sözü dinleyip vazgeçtim. lada niva yükseltme problem konfor az hoşuma gitmiyor, pajerolarda içime sinen birşey bulamadım. fj40 larda 18-20 arası. defender , defender pickup baktım şase çok uzun , series baktım çok eski konfor yok cj baktım sanayiden çıkamazsın masrafı çok olur dediler. en uygunu patrol şu anda. ön aks sabit. yükseltmesi kolaymış makaslı olduğu için. dün gördüğüm kadarıyla gökhan kardeşin arabasında makaslar aksın üstüne alınmış yükseltmişti. aynı sistem bu aracada uygulanabilir. birde kilit olunca artık mahçup etmez diye düşünüyorum. senin düşüncelerin neler

SD33
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,175
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst