Acil Satılık CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilker5276 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,499

ilker5276

Kamp I
Yer
istanbul
meraba gezinebilir ailesi
77 cj5 imi satıyorum fiyatı düşürdüm
araç oldukça temiz ve bakımlı

sahinden.com 5094707 nolu ilan

Etiketler
Ynt: Acil Satılık CJ5

merhaba kaçtan 12.000 ytlye indiniz bilmiyorum ama birde işinize karışmak moralinizi bozmak gibi olmasın 9000 ytl civarında bir fiyat oluşuyor gibi duruyor. saygılar

meraba
estafurullah ne demek
sonuçta fikrinizi söylüyosunuz..13.000ytl di
ama acil satmam lazımm- 10.000ytl.bile verebilirim..

meraba arkadaşlar
çok acil satıyorum fiyatı tekrar gözden geçirdim 9000ytl verecem...
üzülüyorum ama sıkıştım

slm arkadaşlar, bende 1963 cj3 kasa ruhsata işlenmiş ısuzu dizel motorlu willys var.hidrolik direksyon,fakat motor yatak sardı şu an motor indirilmiş durumda ve bu haliyle araca 4750 ytl istiyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurrmak istedim..teşekkürler,tel.0 533 4282508

ersaner' Alıntı:
slm arkadaşlar, bende 1963 cj3 kasa ruhsata işlenmiş ısuzu dizel motorlu willys var.hidrolik direksyon,fakat motor yatak sardı şu an motor indirilmiş durumda ve bu haliyle araca 4750 ytl istiyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurrmak istedim..teşekkürler,tel.0 533 4282508
ben dizel isuzu gemini motorlu 65 model ruhsata işli cj-3 ü 3500 e sattım daha da 500 ü alamadım hala duruyor. Ama benimkinin kaportası kötüydü hidrolik direksiyon da yoktu.

selamlar gezenbilir ailesi
şu an elimde 3 adet toplanmayı ekleyen cj5 bulunmaktadır
araçlar şu an karadeniz tarafındadır en kısa zamanda resimlerini koyacam
2 ad.77 1 ad.75 model olmak üzere 3 adet
araçlar resmi daireden çıkmıştır savcılık araçları olarak

ilker5276' Alıntı:
selamlar gezenbilir ailesi
şu an elimde 3 adet toplanmayı ekleyen cj5 bulunmaktadır
araçlar şu an karadeniz tarafındadır en kısa zamanda resimlerini koyacam
2 ad.77 1 ad.75 model olmak üzere 3 adet
araçlar resmi daireden çıkmıştır savcılık araçları olarak

cj yedek parça işi ile uğraşıyorum ve kendime resmi daireden üzerinde oynanmaış 79 veya 80 model cj5 arıyorum sıfırdan tam anlamıyla toplayacağım söylediğine göre 77model sendeki araçlar daha fazla bilgi veririsen resimleri fiyatları hakkında sevinirim

araçların bana haberleri dün akşam geldi
daha öncede ordan 6 adet cj almıştım
şu an da 3 adet daha alacam beni aradılar gelip almamı söylediler
bu araçların rengi mavi kaymakamlık yada savcılık araçları olması lazım
dediğim gibi modelleri 77 2 adet bir tanede 75 var

YAMANJEEP' Alıntı:
cj yedek parça işi ile uğraşıyorum ve kendime resmi daireden üzerinde oynanmaış 79 veya 80 model cj5 arıyorum sıfırdan tam anlamıyla toplayacağım söylediğine göre 77model sendeki araçlar daha fazla bilgi veririsen resimleri fiyatları hakkında sevinirim

slmlar bende 77 model cj 5 var. direksiyon simidi gobegi kontagı lazım. kısacası kopmle direksiyon sistemi aldıgım kişi volvo direksiyon simidi takmıs volvo kontagı uydurmus vs. birde egzost la emme manifoldu ve çift bogaz karburator. yardımcı olursanız sevinirim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri