Acil Satılık Çok Temiz Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahadır1919 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,866

bahadır1919

Ana Kamp
Acil işim dolasıyla binmek için yeni aldığım defenderimi satıyorum.Araç 1990 model benzinlidir. Araç aldığım yerde çok temiz kullanılmıştır.Keyfe keder bakımlarını yaptırdım.Yapılan bakımlar aşagıdadır. Araç bugün(18.01.2011) TÜV'den geçti .Egsoz muayenesi,muayenesi 2 yıl geçerlidir.Araç ruhsatta 4+1 çeki demirli arazi taşıtı olarak geçmektedir.( Çeki demiri ruhasata işlidir) Kilometresi orjinaldir.(95900 km) Yapılanlar arazlı olduğu için değil binmek için aracımı toparladığım içindir.Yapılan işlemler1- 90 Amper sıfır Akü (Mutlu Marka) 2- Rotların değişimi3- Rot amartisörü değişimi4-Rot Borusu değişimi 5-Mafsalların değişimi6-Balatalrın değişimi7- Fren merkezleri değişimi8-Tüm ampullerin değişimi9-İç aydınlatma lambaları değişimi 10-Sileceklerin Kolarla değişimi11-Silecek su atma motor değişimi12-İç düğmelerin değişimi13-Fren müşürü değişimi 14-Alt takım yıkama ve yağlama
Kısacası tüm bakımları ve herşeyi tamam böylesi bu fiyata zor bulunur.Bu fiyat kısa bir süre içindir.
Arkadaşlar bende defenderıma kavuştum ancak başka bir araç daha buldum onu alacağım için aracımı satıyorum.Yoksa yapılanlara bakıpta neden satıyorsun diye sormayın .Eğer öbür araç satılırsa arabama binmeye devam edeceğim ayrıca bu iş dolasıyla aracın hikayesini paylaşamadım.Aracım kalırsa hikayeyi yazarım Araç çok temiz gerçekten aile içinde(gezenbilir ) kalsın derim. İlanda 12150 dedim gezenbilir için pazarlık payı vardır.(Emin olun maliyetini bile yazmadım )Hayırlısı. İlandaki hatalarım için özür aceleye geldi.
Aracın tam ilanı malum sitede var.Herkese kolay gelsin.
Bahadır
Telefon :0 535 4196282

DSCI0028.jpg

DSCI0005.jpg

DSCI0005.jpg

DSCI0023.jpg

DSCI0025.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Çok Temiz Defender

gardaş hayırlı satışlar aracın özelliklerinide yazarsan satışiçin dahaiyi olacağı kanısındayım saygılar

Sn bahadır bey '' İlanda 12150 dedim gezenbilir için pazarlık payı vardır.(Emin olun maliyetini bile yazmadım )Hayırlısı. İlandaki hatalarım için özür aceleye geldi.
Aracın tam ilanı malum sitede var.Herkese kolay gelsin. '' demişsiniz ancak malum sitede 12.150 TL ye Land yok..
Bir arkadaşıma vesile olmak adına baktım ilanınıza..ilan numarasını da yazar mısınız..
sevgiler.

Arkadaşlar emin olun araç dosta gidecek bi araçtır. Araç Kastamonu Tosya dadır.
Tel :0 535 419 6282

Ynt: Acil Satılık Çok Temiz Defender

fren müşürüne kadar anllatmışsınız ama ben kaç model olduğunu göremedim yoksa ben mi bulamadım?

Kusura bakmayın araç 1990 model benzinlidir. İlanı düzelttim. Malum sitedeki numarası 40793427 dır.

Arkadaşlar acil fiyatı 11 950 ye çektim. Dediğim gibi 5 kuruş masrafı yok .Muayene . egsoz muayene , 2 sene (18.01.2013) e kadar.Dosta yarar bir araba .ACİL

Arkadaşlar aracı dün arazidede denedim inanın tık demedi .Daha öncede defendere binmiştim ama böyle düzğününü görmedim.Arazi vitesleri dahil hiç sıkıntı yapmadı.Alana sıkıntı yapmayacak bir araç .Hayırlısı bakalaım.Güncel ;)

Arkadaşlar fiyatı 11750 ye çektim. Gerçekten yabancıya gitmesine üzülürüm aracın.

Arkadaşlar ben bu işi anlamış değilim.İhalelerde 13000 15000 + Kdv verenler bu fiyatlara neden araba almazlar.Hele böyle muayene ve herşeyi tamam olan (çeki demiri dahil işli) aracı almaktan neden çekinirler anlamak zor.İnanın aracı tescil ettirmik ve çektiğimiz zorluklar bana kar kalacak ve aldığım parçalar cepten ama deiğim gibi acil ihtiyacım var yoksa bu paralara ihalede bile zor .
Güncel son fiyatım :11.400 Tl.
Tel :0 535 4196282

Hocam en sonunda bankadan kredi çektirteceksiniz bana, çok güzel araç ama kuzukime harcıyorum kazandığımı, köşede bir birikmişim olsa düşünmeden alırdım aracı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri