KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Piyasadaki jant'lara ne kadar baktıysam 15*8 ölçünün altında bulamadım.
Bu jant 205*70*15 lastikle kullanılabilir mi??
Dışarı taşmadığı söyleniyor, et kalınlığı mı fazla gelir??
Bir de çok ağır olur mu araç için, 1,3 otomatik ne de olsa??
Sonuçlandırmam lazım lütfen üstad'lardan yardım??
15*8 , 205x70 de kullanırsınızda, apaçi hundai accentler gib (bknz taksilerin bi kısmı)
abuk bi jant görüntüsü oluşur.
ET değeri - olacağı için dışa taşar, direksiyona yol tepkileri çok fazla vurmaya başlar.
15*8 , 205x70 de kullanırsınızda, apaçi hundai accentler gib (bknz taksilerin bi kısmı)
abuk bi jant görüntüsü oluşur.
ET değeri - olacağı için dışa taşar, direksiyona yol tepkileri çok fazla vurmaya başlar.
Orjinal jantın güzel duranları sadece Amazon'un sitesinde var, fiyatta yüksek Bi de geldisi gittisi uzun iş. Bundan bi süre önce 15*7 ye kadar jant varmış ama şimdi hiç kimsede yok. Araçta yazlık 205 70 15 lastiklerim var ve bunlara cici yazlık Bi jant istiyorum. Delikli para orjinal jant'lara da 215 75 15 bf Mt takıp sade kışın kullanayım diyorum.. Demiştim, araca da yükseltme yapmıcam.
Güzel yorumlar yapmışsınız abilerim ama prof olarak yapıyorum tamamen taban genişliği kantin ET ölçüsünü bozmadan yapılıyor bu işlem siz ne gördünüz nasıl gördünüz bilmem ama piyasada ki jantlara benzemiyor yaptıklarım...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi