acill yardım defender 110 kasa ancak 3 kapı 5 kapı yapmak ıstıyorum????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,663

deff g4

Ana Kamp
Arkadaslar defender 110 alıoruz bır arkadasıma ancak arac 3 kapılı..
bız orjınal 5 kapı yaptırmak ıstıyoruz...
bu konuda ıvedılıkle yardımlarınızı onerılerınızı beklıyoruz..
malıyetı ne olur ve nerde yaptırabılırız.
istanbuldayız..
şimididen teşekkurler...

Etiketler
Ynt: acill yardım defender 110 kasa ancak 3 kapı 5 kapı yapmak ıstıyorum????

ruhsat işi nasıl olaçak kupa degğişimi izin veriyor tse oluyorsa benımde tek kabin alıp 2 kabine ceviresim var. ? yapanlar var ama sanırım olmuyor...

Merhaba arkadaşım,
Yapacak olduğunuz işlerin maliyeti, proje tadilet masrafı, işi takip edecek muameleci ve 3 kapılıyı 5 kapılıya tescil ettirip ruhsat işi derken bir hayli yorulursunuz ve tam işi bitiriyorken (uzatma tadilatının yapılabileceğini var sayalım ki belli değil) çıkan bir yönetmelikle bu uygulama iptal olursa size sadece çektiğiniz sıkıntı ve ettiğiniz masraf kalır.
Ben benzer bir sonucu yaşadım 2 gün farkla benzili arabama dizel motoru işletemedim motor elimde patladı.
O nedenle yapacak olduğunuz masraf ve zaman kaybınıda hesap ederek ona göre karar verin derim.
Birde unutmadan "muamele işi kolay" diyene bakmayın bizzat kendiniz gidip ilgili tescil birimine yapacak olduğunuz işi anlatıp neler yapmalı olduğunuzu sorun ve yasanın ilgili maddesinden bir fotokopi alın derim.
Kolay gelsin.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

arkadaslar arac 90 degıl arac zaten uzun kasa 110 ama uc kapı arka kapılar yok trfıge hususı jıp olarak kayıtlı araç...
yanı tahmınımce sadece tavan sokulup arkalara ıkı adet kapı takılıcak ruhsat ve tse ısı olaz dıe tahmın edıyorum..

saygılar

bende arastırıcam ancak yıl sonu otomotıv sektorundeyım ınanılmaz yogunum...
sızlerden haber bılgı beklıyorum

saygılar..

evet defender cilar, bu konu hakkinda henuz salikli bilgi alinamadi forum da,umarim konuya hakim bir arkadas herkesi aydinlatir.
Takip...

yapılması kolay arka sağsol kapı ve sonrası çıkmacılardan halledilir ancak sizi tüvtürk ve proje çizen mak.mühler çok yorar ve üzerler

deff g4' Alıntı:
bende arastırıcam ancak yıl sonu otomotıv sektorundeyım ınanılmaz yogunum...
sızlerden haber bılgı beklıyorum

saygılar..

defenderların ruhsatında 5 kapı heckbek yada 3 kapı yazmadığı için sadece araç üzerinde değişiklik yapılacak.ruhsatında bir degişiklik yapılmayacak.araştırmalarımın sonucu budur.mersinden selamlar...

selam arkadaşlar ruhsatlarda 3kapı yada 5 kapı yazmıyor yada açık kasa tenteli ibaresi yok ise komple kapin koyabilirsiniz ancak tavan ortalama 1500 tl arka kapıların çıkması 350 tl 5. kapı350 tl ama yeni kapı sacı ister muhtemelen 1.2 aliminyum saç ortalama 100 tl çivarında ve bükümcü işçiliği ister yeni kapı deseniz 1230 + kdv 5. kapı 1050 +kdv bunlarla uğraşmak yerine mke ihaleden araç almak bence daha üygun onlarda ortalama 4000 tl den alınabiliyor denemekte yarar var bu arada 15. deki ihalede 4150 tl teklif verdiğimiz 5 kapılı araca başka teklif verilmemiş ihale bize kaldı gibi herkeze saygılar ;)

deff g4' Alıntı:
arkadaslar arac 90 degıl arac zaten uzun kasa 110 ama uc kapı arka kapılar yok trfıge hususı jıp olarak kayıtlı araç...
yanı tahmınımce sadece tavan sokulup arkalara ıkı adet kapı takılıcak ruhsat ve tse ısı olaz dıe tahmın edıyorum..

saygılar

katılıyorum, ruhsatta kapı vb. bilgisi yok, araç tipi M1G husui arazi taşıtı, kaç kişilik?? 3 kapıda 3 kişi yazmıyordur herhalde, normal 4+1 veya 5+1 ise sadece işçiliğe kalıyor gibi gözüküyor mantık olarak..

takoser' Alıntı:
selam arkadaşlar ruhsatlarda 3kapı yada 5 kapı yazmıyor yada açık kasa tenteli ibaresi yok ise komple kapin koyabilirsiniz ancak tavan ortalama 1500 tl arka kapıların çıkması 350 tl 5. kapı350 tl ama yeni kapı sacı ister muhtemelen 1.2 aliminyum saç ortalama 100 tl çivarında ve bükümcü işçiliği ister yeni kapı deseniz 1230 + kdv 5. kapı 1050 +kdv bunlarla uğraşmak yerine mke ihaleden araç almak bence daha üygun onlarda ortalama 4000 tl den alınabiliyor denemekte yarar var bu arada 15. deki ihalede 4150 tl teklif verdiğimiz 5 kapılı araca başka teklif verilmemiş ihale bize kaldı gibi herkeze saygılar ;)

hayırlı olsun, bu ihalelere bulunduğumuz kentlerden latılabiliyormuyuz, yani ödemeyi buradaki vergi
dairesi veya ilgili kuruma yapıp teminatı verip sonra teklifi posta veya online mkehurdasan'a iletebiliyormuyuz? yoksa illa orada olmakmı gerekiyor??

ben de çok merak ettim bu konuyu, bakalım güzel haberler gelir inşallah.

mkehurdasan'ın sitesini inceledim, teminat parasını banka hesaplarına yatırıp, istediğimiz araç ile ilgili teklif mektubunu hazırlayarak evrak ları zamanında göndermek kaydı ile yapabiliyormuşuz, teklif verilmeyen çokfazla kapalı kasa land var 14 mart tarihli ihalede : ((

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.