merhaba arkadaslar .. aracın orjınal lastıklerı bıldıgınız gıbı 225 75 16 ....... benden oncekı sahıbı 245 takmıs ...bende yukseltme amaclı 265 taktım ... ve tabıkı cap farkından dolayı arac ıvmelenmede hantal kaldı nerdeyse % 15 kadar cap farkı var ıkı lastık arasında .... bunun uzerıne tunıng yaptırmaya karar verdım ....ılk once kardesımın nıssan ouashısınde denedık 107 beygırlık arac 3o beygırlık artısla 137 beygır oldu ve ıvmelenme cıddı fark ettı .... bunun uzerıne ben bırazda suratı severım
benım aracada uyguladık sonuc mukemmel resmen 1 vıtes fark ettı aracın hızlanması kalkısı cok daha serı ..... ozellıkle uzun rampalarda 160 170 km ıle rampaya gırdıgımde arac rampananın egımıne ve uuznluguna baglı olarak 1 veya 2 vıtes dusuyordu ....sımdı dusmuyor veya 1 vıtes dusuyor .....yakıt spor kullandıgım halde % 9 su an eskı halıyle assagı yukarı aynı ... ama sımdı daha suratlı gıdıyorum rampalarda daha az hızım dusuyor ... barız bır sekılde cok daha serı oldu motordakı tum gucu kullanınca .....