Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zokametre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,993

zokametre

başkası olma, kendin ol;yeter .
Mesajlar
44
Tepkime Puanı
0
Yer
tekirdağ
2010 actyon sport hardtoplu aracıma cam rüzgarlık taktıracağım.

estetik görünüm dışında rüzgarlıkların artı ve eksileri nelerdir?

ayrıca"actyon" modeleine ugun rüzgarlıklar"actyon sport"a da takılabilir mi ?

bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda

rüzgarlığın artıları aşağı-yukarı malum: misal yağmurlu havada camı aralayabiliyorsun veya yazın çok sıcakta güneşin altına park ettiğinde 2-3 cm camları aralık bırakıp bir nebze aracın içi fırın olmuyor v.s.
eksileri ise dışardan sert veya kuvvetli darbede kırılabiliyor;misal park edilen yer yakınında top oynarlarsa rüzgarlığa denk gelen sert bir top kırabiliyor yada arkadaşın biri muhabbet esnasında zayıf bir noktasına dayanıp(abanıp) başıma geldi muhabbet etmeye kalkarsa kırılabiliyor, veya av esnasında camdan bir hışımla tüfeği çıkarayım derkende rüzgarlığı haşat edebilirsiniz.
diğer eksi bir yönü sağ-sol dönüşlerde daha ziyade sola dönüşlerde görüş alanını daraltıyor...
benim rüzgarlıkların üzerinde actyon sports / actyon / kyron yazıyor 3 araçta da aynı rüzgarlık kullanılabiliyor.
 

Ynt: Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda



bilgiler için teşekkürler Ediz Bey.

İnternet üzerinden araştırdım.İki çeşit rüzgarlık varış.Bri direk kapı üzerine yapıştırılan,bir de camın iç tarafına monte edilen.
aşağıdaki linkete uygun fiyatlı bir ürün buldum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ssangyong-actyon-sport-cam-ruzgarlik-ucretsiz-kargo-79362414/detay/


diğer bir iki firmada ise fiyatlar 125*160 TL arası .Hani derler ya "ucuz etin yahnisi de ucuz our" karar veremedim.

ben tekirdağ dayım,İstanbula da sırf bu iş için gitmek isemiyorum.iternet üzerinden siparişle ürünü alıp,kendi imkanlarımla monte ettirmeyi düşünüyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Mesajlar
1,527,951
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst