sagolasın,benim dodikler 600 + bir depo mazota maloldu,usta bayagı bi salladı beni ama şimdi kalıbı elinde 400-500 e yapar herhalde konuşuruz ustayla,benimkinde ufak bir iki eksik var ilk oldugu için, seninkinde onlarıda düzelttiririz yeni yaptırmak istersen.ustanın yeri istanbul gaziosmanpaşa'da.
sagolasın,benim dodikler 600 + bir depo mazota maloldu,usta bayagı bi salladı beni ama şimdi kalıbı elinde 400-500 e yapar herhalde konuşuruz ustayla,benimkinde ufak bir iki eksik var ilk oldugu için, seninkinde onlarıda düzelttiririz yeni yaptırmak istersen.ustanın yeri istanbul gaziosmanpaşa'da.
tekrar merhaba, bu dodikleri yapan ustanın telini verirmisin bi konuşalım bakalım ne fiyat verecek neticede kalıbı olan bir malzemenin fiyatı uygun olması lazım diye düşünüyorum,artık kalıp işçiliği olmayacak nede olsa,hatta seri imalatta sayış bile yapabilir....
tekrar merhaba, bu dodikleri yapan ustanın telini verirmisin bi konuşalım bakalım ne fiyat verecek neticede kalıbı olan bir malzemenin fiyatı uygun olması lazım diye düşünüyorum,artık kalıp işçiliği olmayacak nede olsa,hatta seri imalatta sayış bile yapabilir....
ustayla konuştum 500 dedi,4-5 adet olacagını söyledim biraz zorlamayla 400 e olur aldım.birde siz konuşun tlfnu''ali usta 0535 312 34 28''
dodiklerin ufak bir iki (ayarlama)eksiği var,konuştuktan sonra paylaşırsak bende ilgilenirim,resimleri hafta sonu yüklerim inşallah.
arkadaşlar bende dodik alacam ali ustayla görüşeceğim , fakat ben sivastayım siparişle getirtip takan arkadaş varmı merak ettim uyumsuzluk gibi problem varmı
Actyon sports dodik araştırırken eski bir konu ama genede aydınlatıcı oldu.
Kaç zamandır general grabber kullanan birisine danışmak istiyordum. Yunus Abi senin arabada grabber var abi memnun musun? Bf ile aynı desene benziyorlarmış. Ben Bf almak istiyorum da biraz tuzlu grabberlarda Bf yi aratmaz dediler.