Adana - Çukurova Off Road Gezisi (6-7 Kasım)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,748

kemalhanoray

Kamp II
Yer
Adana
Merhaba Arkadaşlar,
Tecrübeli Abilerimizden Şu Konuya Bir El Atıp Hep Beraber Kalabalık Eğlenceli Bir Keşif Turu Yapmayı Öneriyorum Sizlere...6 yada 7 Kasım Tarihlerinde Bol Sucuk'lu BoL Çamurlu Bir Toroslar Gezisine Ne Dersiniz?

Not: : Tecrübeli Abilerimden Yardımlarını Bekliyorum Saygılar...

Etiketler
Ynt: Adana - Çukurova Off Road Gezisi (6-7 Kasım)

kemal bu konuyu adana ve mersin il grupları bölümünede yazabilirmisin. o tarihlerde aksilik olmazsa ben varım. bu pazar örneğim mersinde 2 araç yaptığımız değirmençay-demirışık ve sunturas parkuru çok güzeldi. bende şu 2 hafta içinde mersin yavca denen bölgeyi tekrar keşfetmek istiyorum. aslında zamanında kros motorla 2 kez gittim ama aklıma hiç notlar almak gelmedi. bak gün geldi lazım oldu işte ;D s

sizin adana tarafında da kızıldağ bölgesi iyidir. orada offroad olabilir gibi. bak bu resim 2007 yılı adana

kızıldağ9.jpg

kemalhanoray' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Tecrübeli Abilerimizden Şu Konuya Bir El Atıp Hep Beraber Kalabalık Eğlenceli Bir Keşif Turu Yapmayı Öneriyorum Sizlere...6 yada 7 Kasım Tarihlerinde Bol Sucuk'lu BoL Çamurlu Bir Toroslar Gezisine Ne Dersiniz?

Not: : Tecrübeli Abilerimden Yardımlarını Bekliyorum Saygılar...

Kemalhan Selam.. Adanamız'ın doğal ve tarihi değerlerini tanıtmak için çok geç kaldık ama sizin gibi arkadaşlarımızla birlikte Adanamız'da da Off Road ve Gezi kültürünü ilgisi olanlara tanıtacağımıza inanıyorum.. Gezenbilir'deki diğer dostlarımızın da bu konuda fikirlerini beyan etmelerini ve mümkünse buradan paylaşmalarını rica ediyoruz.. Sayılamayacak kadar tarihi kalelerimiz, kiliselerimiz, doğal bitki ve hayvan türlerimiz ve farklı kültürlerimiz var.. Toroslar'dan Akdeniz'e kadar geniş bir coğrafya üzerinde ve bereketli topraklarda yaşıyoruz ama çoğu insanımız halen "Adana'da deniz mi var?" diye soruyor.. ve bunda suç onların değil biz Adanalılar'ın... Görüşelim, konuşalım, tanıyalım ve tanıtalım.. sevgiyle :smiley:

bora1071' Alıntı:
kemal bu konuyu adana ve mersin il grupları bölümünede yazabilirmisin. o tarihlerde aksilik olmazsa ben varım. bu pazar örneğim mersinde 2 araç yaptığımız değirmençay-demirışık ve sunturas parkuru çok güzeldi. bende şu 2 hafta içinde mersin yavca denen bölgeyi tekrar keşfetmek istiyorum. aslında zamanında kros motorla 2 kez gittim ama aklıma hiç notlar almak gelmedi. bak gün geldi lazım oldu işte ;D s

sizin adana tarafında da kızıldağ bölgesi iyidir. orada offroad olabilir gibi. bak bu resim 2007 yılı adana

Abi Adana - Mersin Bir Toplanabilsek Mükemmel Olacak Ama Ne Mümkün...

kemalhanoray' Alıntı:
Helal Olsun 78 Kişi Bakmış Kimsede Tık Yok !

bayramda hidayet beyde adanada olacakmış özelden mesaj attı bana. 3-5 araç bile olsak gezeriz kardeş ;)

bora1071' Alıntı:
bayramda hidayet beyde adanada olacakmış özelden mesaj attı bana. 3-5 araç bile olsak gezeriz kardeş ;)

Bayramda Adana veya Mersin ya da en uygun yerde beraber olmayı ümit ediyoruz.. Bora Bey ve ekibinden geleceklerle beraber en az 5 araç olabiliriz, hatta parkur uygun olursa binek araçlardan da gelenler olacaktır.. Şimdiden 3 araç olduk bile, buradan Mersin ve Tarsus'taki arkadaşlara da özelden mesaj göndereceğim, son durumu yine buradan konuşuruz kararlaştırırız ama 6-7 Kasım'dan ziyade Bayramın üçüncü veya dördüncü günü ya da bayram sonrası hafta sonu olabilir.. Kemalhan geliyoruz :smiley: Aracını hazırlamaya başlasan iyi olur :smiley:

tam tarih nedir ? bayramda burada olamayacagım cın katılamam..

MUSTANG' Alıntı:
tam tarih nedir ? bayramda burada olamayacagım cın katılamam..

Mustang arkadaşım ben ancak bayramda orada olabileceğim,şu an ibre bayramın son günleri veya hemen sonraki güne doğru kayıyor.. yine de sadece benim için bayramda olması gerekmiyor, siz daha önce de herkes için uygun bir tarihte de tanışma etkinliği yapabilirseniz ve fotoları buradan paylaşırsanız katılmış kadar keyif alırım :smiley: şu an kesin tarih belli değil, bir fikriniz varsa beraber değerlendirip karar verebiliriz de..

bende genelde adana dısında oluyorum sız kendınıze uygun bır tarıh belırlersenız ben ona gore ayar yapmaya calısacagım katılıp katılmayacagım kesın olmadıgı ıcın sıze uygun tarıh en ıyısı..

7 kasımda Mersin'de tüm yaylaları iyi bilen endurocu dostum çılgın kroşcu lakaplı Fatin'in önderliğinde yapacağımız bir gezi planlamaktayız.

sabah 7:45 buluşma saati ve 8 de Mersinden hareket edilecektir. Hareket ve buluşma noktamız Carrefour olacaktır.
önce aslanköyde yamaç paraşütü de yapılan tepede öğlen yemeği ardından dönüşte yavca bölgesine gidiş. orada yavca gözetleme kulesine çıkış. sonra demirışık için vakit kalırsa oradan dönüş planımız var. ;)

mangallar araçlarda hazır bulunacak olup alışveriş yaylalardan yapılacaktır. ekmek, salata malzemesi ve et(tavuk-sucuk-kırmızı et) yayladan temin edilecektir.

4x4 araçlarıyla veya enduro motorsikletleriyle katılmak mümkündür.

irtibat tel Bora:0539 428 09 91

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR