Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
elinize saglık guzel fotolar guzel bi gezi olmuş. kayak takımlarınızıda goturseydiniz daha eglenceli olurdu heralde bizim yoklugumuz bellı olmamış gorunuşe gore .gene papucumuz dama atıldı desenize bu arada hakan beyde hoşgeldi ona çok iş duşecek bu gurupda
Arkadaşlar geziniz yine çok eğlenceli olmuş yeni gelen arkadaşlarada buradan hoşgeldiniz diyorum birde göle kadar gidebildinizmi acaba onu merak ediyorum
Yaw ne diyeyim bu guzel kareler için teşekurler.Adanoff guzelleşiyor bu hafta gelemeyenlerle bukadar araç olmuş maşallah diyelim senkronu tutturursak gerçe sayımız ortaya cıkacak ...Yeni gelen tum arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..