KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Doğru olan budur. Genel de keyifler bozuk iken oturur kara kara düşünür yaşamı kendimize zehir ederiz. Zaten haftanın her günü bunu yapıyoruz hiç olmazsa bir gün kendimize izin verelim.
Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)
Arkadaşlar izlemeyenler için ..dünyayı gezme hayali olanlar için ( bir tanesi ben) izleyebileceği güzel bir film var. İzleyenler izlemiştir sevmemistir sevmediğini yazmayın ltf. izlemeyenlere izlemeleri için bir şanş verin. O filmde oynayan insanlardan biri olmayı gerçekten ama gerçekten isterdim. Tha Art OF travel - Seyehat Sanatı. İnternetten dizi ve film indirenler bu filmi nereden nasıl bulacaklarını biliyorlardır. İkinici filmimiz ise İnto the wild - Vahşi hayatın içinde diye çevriyorum. Bu filmin hikaysi ise gerçek. Filmin kahramının günlüklerine bağlı kalınarak çekilmiş bir film. Herkese iyi seyirler. Arama yaparken veya indiriken ingilizce aramanız gerekli. Tabii eğer indirecekseniz. Her ne ise, ikinci filmimiz daha once vizyonda gösterilmişti. İzleyenler var ise dediğim gibi izlemeyenleri bir şanş versinler. Sadece bu filmler ile ilgli bir paylaşımda bulunmak istedim.
Fazlası ile gaza gelmiş durumdayım arkadaşlar. Bugün iilk yazdığım mesajı bir hata olarak kabul ediyorum. ve tamami ile yaşanmamış sayıyorum.
Bizil gezegende peynirde yok, sütte yok. Ne olcak şimdi gari... ıhahaha