KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007
valla kardeşim; adım hıdır; elimden gelen de budur; ben de aynen senin gibi sonradan off - road cu oldum; Mustafa abi gibi doğuştan değilim. 5.2' ye gelince; senin motordan 2 tane yanyana takacağımıza 1 tane bundan verelim aynı dediler; peki dedim. Haaa; bu arada sosisler gerçekten lezzetli idi... :
ya arkadaşlar eline saz almış ozanlar gibi atışmaya başlamışsınız hayırdır ?
her arabanın kendine göre özellikleri var tabi geçeceği kalacağı yerler var
ben diyormuyum asfaltta 150 km süratle makaslara girerken yanımda hiç rover veya başka araç yoktu diye
maden asfaltta bunları yapabiliyorum arazide de aracı güneşlendirip co-pilotluk yapmaya mahkum olmayı hak ediyorum
ee ne yapalı suzuki kumda kaleler yapabiliyor ancak yükseltme kiti yerine müzik tesisatı tv vs aksesuar yaparsan böyle çekersin cezanı değilmi
benim motordan iki tane ye gerek yoktu be Korhan'ım bi tanesi yetiyo
bzaten 5.2 nin arkasında kayaları geçecek te devam edecez diye boşa benzin yakıyoruz
tabii sende lpg var oyalanıyosun o yüzden bütün geçişlerde ;D
Herkese iyi akşamlar.Her geçen gezi gibi dünkide harikaydı,gerçi erken bitti (gece yarısı 2 gibi )
ama olsun ben yine müthiş keyif aldım tüm ekip ve katılamayıpta iyi dileklerini sunan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletirim...