KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007
fıçının diğerinide kalan diğer 10 küsür kutu birayıda ben içtim ondan bulamadınız biraları
çok bencil davranmışım bu konuda arayacağınızı bilsem içmezdim
O senin yaklaşmıştın dediğin şey,aslında senin yakalamaya çalıştığın benim gölgemdi,ama tabi öyle hatırlamanıda çok görmüyorum malum hala kayıp bir fıçı varmış...
corehunn' Alıntı:
Haaa; gerçekten; sen bi ara arkadan yaklaşabilmiştin bana değil mi farukcum
frkbdr' Alıntı:
O senin yaklaşmıştın dediğin şey,aslında senin yakalamaya çalıştığın benim gölgemdi,ama tabi öyle hatırlamanıda çok görmüyorum malum hala kayıp bir fıçı varmış...
Mustafa abi.bugün hasan ustaya uğradım,herkese selamı vardı ayrıca 5.2 yi kendi haline bırakın o bu ara bunalımda 4.0 ları kendine eş değer görüyor falan gibi nasihatlerde bulundu.Yani arkadaşlar 5.2 yi geçici bir süre idare edelim,geçemeyeceğinden korktuğu o derelerden birine atarız..
Geçen haftaki Serkanın 14 bira muhabbetinden sonra bu muhabbeti de hoş görmek lazım aslında. Yüksel gelince o fıçıya ne olduğu hakkındaki o çok merak ettiğiniz malumatı kendisi direk verir. Veya konu benim ne kadar içtiğim ise bunun için ayrı bir sayfa açalım; başlığını da atalım bilin bakalım korhan ne kadar içti diye... ben arabaları atıştırıyoruz sanmıştım da...
corehunn' Alıntı:
Geçen haftaki Serkanın 14 bira muhabbetinden sonra bu muhabbeti de hoş görmek lazım aslında. Yüksel gelince o fıçıya ne olduğu hakkındaki o çok merak ettiğiniz malumatı kendisi direk verir. Veya konu benim ne kadar içtiğim ise bunun için ayrı bir sayfa açalım; başlığını da atalım bilin bakalım korhan ne kadar içti diye... ben arabaları atıştırıyoruz sanmıştım da...