Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,201
Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)

hoş bulduk Erdal abi sağol. Pınar kız yeni başladın ne demek yandık desene süründüreceksin beni

ilhan hızlı bir giriş yapmışsın)

TAMAM YA BENDEN SIKILDIĞINIZIN FARKINDAYIM DAHADA YAZMIYORUM

mazerim var diyorsun yanii:)

mazeret ti aslında o kelime ama)

sen bu kadar duygusal ve içten satırlar yazan bir adammısın ilhan .bak karizman yerlere doğru iniiyor iniyor .. kaldıkı.. senin okumudağın ve benum hiç okumadığım kitaplardan alıntılar yaparak mı yazdın bu satırları.. karizmayı kurtar.. kendine gel oluuum ..
yazdıklarımın seni ağlatmıs içler acıs bir durum..sende askerden sonra hafifin üzerinde bir duygusallık ve değisim gordüm..yaslanıyormusun ..askerde adam mı oldun oluuuum ..

hakan ofline durumda iken yazayım( ki online dır o biliyorum)..bakalım nereye bir yürüyüs düsünüyormusuz. Çamurlu çamurlu erikle süer olurdu ...eşşek yolu o yol ve selaleler.. .. gidis donüs seklinde.. yola girmeden .. aynı zorulkuta..her sartta ve kosulda.. .

çok uzattım neden boyle oldu..aslında yukarılarda bir yerlerde veda etmistim..yanılıyormuyum .

hadi bitireyeim bari..yoksa buradan bir perdelik gereksiz diyalog çıkacak..

Arri gatto.. japonca..

Galiba biraz hızlı yol almışım. Yalnız doğaya kavuşmanın sabırsızlığı idi beni hızlı kılan. Kafileyi bu şekilde toplu halde görmenin yürüyüş sırasında pek sık olduğu söylenemez. Halböyleyken olabildiğince fazla kişiyi bir karede toplamaya çalıştım.

Dönüş yolunda geniş düzlükler bizi karşıladı. Gökyüzüne bakarak yürüdük, kalabalıkta karşımıza biri çıkarda çarparız korkusu olmadan ...