Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,525
Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

Merhaba, çok ama çok güzel fotoğraflar.

Özellikle Melih Bey'in önerdikleri ard arda izlenince benim

çok hoşuma gitti.
İzmir'den selamlar, sevgiler.

Etiketler

melihbozkurt' Alıntı:
Bu videolari nette gorunce paylasmak icin en guzel basligin burasi oldugunu dusundum. Fotograflar Ingiltere'de Sheffield yakinlarindaki Peak district milli parkinda cekilmis. Umarim begenirsiniz.

Adamlar çok güzel enstantaneler yakalamışlar. Bir tek kötülüğü slayt halinde verdiklerinden kaydedilemiyor... :D
Fakat, keyifle izlenebilmesi için görselleri de uygun sıralamak ayrı bir iş. Belli ki işini bilen birilerinin elinden çıkmış.
Melih Kardeş, paylaşım için teşekkürler... :smiley:

Merhabalar;

Arkadaslar begenmenize sevindim. Mehmet bey Free youtube downloader diye bir program var onu indirirseniz bu videolari kaydedebilirsiniz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

G 00166 On hell revenge at 2008 easter safari in Moab Utah US.jpg

G 00167 Sea_fishing.jpg

G 00168 tea plants in the Rwanda - midle Africa.jpg

G 00169 gasolinera_ caravans_are_wait.jpg

G 00170 An ice sculpture for the 26th Harbin International Ice and Snow Festival at a park in Harbin

Sizce burası neresi ?

[attachment=1]
[attachment=2]

Cevap:
http://maps.google.de/maps?hl=de&q=37%C2%B032'10.33%22N%20%2028%C2%B011'40.35%22E&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
(Yeşil okun gösterdiği yer !)

29963266.jpg

296857.jpg

yaybek' Alıntı:
Mehmet hocam yine çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler.

Beğenin için sevindim, teşekkür ederim ... :smiley:
Dünyada görülmesi gereken o kadar çok yer var ki, yavaş yavaş geziniyorum,
bu mental gezide, bana eşlik edenlere de ayrıca teşekkür ederim... :smiley: :smiley: :smiley:

Kenan Hocam, ikinci fotoğraf gezme iştahını nasıl da artırıyor bilemezsiniz. Diyorum ki; yiyecek-içecek, mazot ve ısıtıcı varsa, helva yapmak kolay!... :D

Cavid Sezen

Cavit Hocam, Çok haklısınız. Herşey dört*dörtlük olmuyor çoğu zaman.(birinci fotoğraf gibi..). Şu an Bolu'da kar var ve heryer bembeyaz. Buyurun gelin, misafirim olun.

okcular' Alıntı:
Buyurun gelin, misafirim olun.

Çağrınız için sağolun. Bolu, yaz ve bahar mevsimlerinde daha uygun benim için; ben de beklerim. Bu arada belirtmem gerekirse, şu an hava pırıl pırıl burada...

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR