Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,489

Etiketler
Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

gncr' Alıntı:
harika fotoğraflar

dalyan' Alıntı:
Görsellerin her biri birbirinden güzel ve etkileyici,teşekkürler.

berkcantp' Alıntı:

_Neotwo' Alıntı:
Tabi bu Fotoğrafları iş başındayken görmek ayrı bir işkence: ))

gezmen' Alıntı:
Mehmet Bey, "14 Şubat"ı pas geçmemiş... :D

Cavid Sezen

Küçük de olsa, bir katkım oldu ise ne mutlu bana, teşekkürler... :D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

G 00201 RV Global tour in Swaziland. The eastern border with Mozambique and South Africa is dominate

G 00202 Trekking at the top of the hills c.jpg

G 00203 The Maya believed natural wells, such as the Xkeken cenote in Mexico’s YucatÃÃ

G 00204 flying c.jpg

G 00205 Y Siq Valley, wiev the El-Hazneh  Petra Jordan.jpg

Ben oradaydım....kayseri erciyas dağı zirvesi 3917mt, çıkış kuzey buzulu rotası..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=199582751472&subj=653048481

K buzulu.jpg

Erciyes kuzey KIS 1.jpg

atiladi' Alıntı:
Ben oradaydım....kayseri erciyas dağı zirvesi 3917mt, çıkış kuzey buzulu rotası..
http://www.facebook.com/video/video.php?v=199582751472&subj=653048481

AMANINNN ve bravo diyorum... :D

aslanahmet' Alıntı:
Dünya ne kadar büyük. Ne acayip yerler var :eek:

Haklısınız, :D
insan bunu saatlerce uçtuktan sonra anlıyor, ama ne gariptir ki çok çabuk unutuyoruz... ;D

Arkadaşlar Şu an Kazdağlarında olmak isterdim.... .Altımda bir arazi arabası, Kaz dağlarını gezip, birde Çanakakaledeki ço kbeğendğim mevki Ayazmaya gitmek..... Boş vakitlerinme elimdeki ço ksevdiğim kitabımı okuyup, çayımı
içerek rahatlamak.....

Sayın Mehmet Doğan, Petra Kalıntıları mükemmel ben orda olmak isterim şu an..... Görüntülerde müthiş, siz mi çektiniz?

Atila Bey, Erciyes'e tırmanmışsınız, tebrik ediyorum......

spikabasak' Alıntı:
Sayın Mehmet Doğan, Petra Kalıntıları mükemmel ben orda olmak isterim şu an..... Görüntülerde müthiş, siz mi çektiniz?

Bu blogdaki hiç bir görsel tarafıma ait değildir...
Petra kalıntılarına ait görsel, altındaki açıklamalardan da anlaşılabileceği gibi National Geographic '
in bir fotografçısı tarafından çekilmiş olup, bir duvarkağıdı sitesinden indirilmiştir.
İlginiz için teşekkür ederim... :smiley:

Mehmet bey, bu harika fotoğrafları bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz. Selam ve sevgilerimizle :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

SON KONULAR

Geri