Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,734
Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

Çok güzel fotoğraflar, hem gözlerimiz,hem beynimiz bayram etti,

Teşekkürler paylaşımlarınız için.

Selamlar, sevgiler.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Benim fotoğraf paylaşım sitelerindeki eklediğim fotoğraflarda genel yapılan yorumlar fotoğrafların digital düzenleme yapılmadan orjinal haliyle eklemelerin daha makbul olduğu idi hatta fotoğrafa resim diyenlere kızarlardı sebep fotoğraf çekilir resim çizilir denirdi bende üzerinde çokca oynanan fotoğraflara orjinali bozulduğu için resim diyordum ;D sayın pendant'ın vurgulamak istediği bu sanırım teşekkürler beğeni ve uyarı için.

Evet öyle :smiley: Konu başlığını dikkatte alarak , gerçeklikten uzak, üzerinde oldukça oynanmış fotoğrafları, dediğiniz gibi bir resim güzelliğinde algılıyorum. Tabi ki zihnimizde o yerlere gidebiliriz :smiley: o da ayrı bir konu. Photoshopun kattığı güzellik ayrı ama ben, en azından manzara fotoğraflarında biraz dolğallıktan yanayım :smiley: Yorumunuz için teşekkürler.

pendant' Alıntı:
Evet öyle :smiley: Konu başlığını dikkatte alarak , gerçeklikten uzak, üzerinde oldukça oynanmış fotoğrafları, dediğiniz gibi bir resim güzelliğinde algılıyorum. Tabi ki zihnimizde o yerlere gidebiliriz :smiley: o da ayrı bir konu. Photoshopun kattığı güzellik ayrı ama ben, en azından manzara fotoğraflarında biraz dolğallıktan yanayım :smiley: Yorumunuz için teşekkürler.
Merhaba
Aslında fotograftan anlamıyorum ,bu topice gönderdiğim tüm foto/resimler ,özgür olarak ve bir bedele
bağlı olmadan yayımlanan ALINTI lardır .Dikkat etti iseniz konu PHOTOGRAPHY bölümünde değildir.
Bu blog ,mental bir gezinin kapısını aralamak için açılmıştır .Amacım Dünyadaki güzellikleri tanımak ve
tanıtmak ya da çekilmiş bir fotograf/resim karesindeki yapılan eylemi yaşamak ve yaşatmaktır . Kısaca
fotography sanatı hakkında bir tartışma yaratmak değildir . :'( Amaç ; sizin de dediğiniz gibi
'' zihinlerde bir yolculuk '' …. Madem bir fotografçısınız ,sizden de , değerli katkılarınızı bekliyoruz . :smiley:

Sevgi ile kalın

pendant' Alıntı:

Sayın pendant bende sizin gibi doğal fotoğrafları severim ama bazen çekilen fotoğraflar ufak tefek tonlama ve renk düzenlemeler istiyor bunu yapmakta bir sakınca yok ama Melih kardeşimizinde yazdığı gibi photoshop gerçekten çok güzel bir program ve işi bilenin elinde çekilen fotoğraf dehşet bir görünüm kazanabilir o da ayrı bir sanat.
Bu arada avatarınızdaki fotoğrafınızdan daha doğrusu bakışınızdan biraz tırsdım ;D yada tırsmamı içinmi bu şekilde fotoğraf ekleme ihtiyacı duydunuz ;D

Ben de bir fotoğraf eklemek isterim.

İzniniz olursa.

Teşekkürler.

Balıklı Göl Urfa dan bir manzara.

balıklı göl.jpg

Güzel paylaşımlar, teşekkürler,
Ben oralarda olmak isterdim, fotoğrafların pek çoğu için bunu söyleyebilirim.

Paylaşımlar için çok teşekkürler.

Hawai fotoğrafı meşhur '' Su Dünyası '' filminde bazı sahnelerin çekildiği alan.

Diğer fotoğraflar da harika.

oort cloud' Alıntı:
Merhaba
Aslında fotograftan anlamıyorum ,bu topice gönderdiğim tüm foto/resimler ,özgür olarak ve bir bedele
bağlı olmadan yayımlanan ALINTI lardır .Dikkat etti iseniz konu PHOTOGRAPHY bölümünde değildir.
Bu blog ,mental bir gezinin kapısını aralamak için açılmıştır .Amacım Dünyadaki güzellikleri tanımak ve
tanıtmak ya da çekilmiş bir fotograf/resim karesindeki yapılan eylemi yaşamak ve yaşatmaktır . Kısaca
fotography sanatı hakkında bir tartışma yaratmak değildir . :'( Amaç ; sizin de dediğiniz gibi
'' zihinlerde bir yolculuk '' …. Madem bir fotografçısınız ,sizden de , değerli katkılarınızı bekliyoruz . :smiley:

Sevgi ile kalın

Ben sizi eleştirmiyorum kesinlikle, eklediğiniz fotoğraflar gayet güzel :smiley: "Ah şimdi orada olmak vardı" dedirttiren cinsten. Mümkünatı olsa :smiley: Emeğinize teşekkürler.

yaybek' Alıntı:
Sayın pendant bende sizin gibi doğal fotoğrafları severim ama bazen çekilen fotoğraflar ufak tefek tonlama ve renk düzenlemeler istiyor bunu yapmakta bir sakınca yok ama Melih kardeşimizinde yazdığı gibi photoshop gerçekten çok güzel bir program ve işi bilenin elinde çekilen fotoğraf dehşet bir görünüm kazanabilir o da ayrı bir sanat.
Bu arada avatarınızdaki fotoğrafınızdan daha doğrusu bakışınızdan biraz tırsdım ;D yada tırsmamı içinmi bu şekilde fotoğraf ekleme ihtiyacı duydunuz ;D

Aynı şeyden bahsediyoruz Sayın yaybek. Avatarımın konusuna gelince, işe yaramış demek ki, korkutabilmişim :p Avatarıma bu fotoğrafı koymamın sebebi; basit, hoşuma gitmesi :smiley: Sizin avatarınız da oldukça hoş. iltifatınız için teşekkür ederim :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Gezenbilir festivalinden bir görüntü :D

[attachment=1]

Çok çok güzel , Şimdi Oralarda Olmak isterdim . :smiley:
Zaten bu topice daha önceleri gönderdiğim 19 nolu beauty adlı foto sanki bu çadırın dışından çekilmiş gibi . :D
Paylaşım için teşekkürler .

oort cloud' Alıntı:
Çok çok güzel , Şimdi Oralarda Olmak isterdim . :smiley:
Zaten bu topice daha önceleri gönderdiğim 19 nolu beauty adlı foto sanki bu çadırın dışından çekilmiş gibi . :D
Paylaşım için teşekkürler .

Fotoğrafa baktım, mekandan emin değilim ama çadır aynı değil. ;)

hsbasar' Alıntı:
Fotoğrafa baktım, mekandan emin değilim ama çadır aynı değil. ;)

Yer ve çadır birbirine çok benziyor diye '' sanki bu çadırın dışından çekilmiş gibi ''
diye yazdım ama fotoyu yabancı bir gezi sitesinden almıştım diye hatırlıyorum . Sizi
uğraştırdıysam özür dilerim .Üstelik sizinki gerçek bir gezi ,yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz . :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR