aynen katılıyorum,
Siyasi yorum olarak yazmıyorum aşağıda yazılı olan tamamen haberlerde yapılan açıklamadan alınmıştır.
Maliye Bakanı dün yaptığı açıklamada; Avrupa'da akaryakıt firmalarının buradaki kadar kar payı almadığını o yüzden düzenlemeye gidileceğini, akaryakıt istasyonlarının kar paylarının yeniden görüşüleceğini, ayrıca kendi dönemlerinde akaryakıta vergi zammı yapılmadığını hatta kendilerinden önce 100 lirada 70 lira olan verginin dönemlerinde 65 liraya düşürüldüğünü övünerek söyledi.
Tüpraş'ta bu açıklamanın üzerine %2'lik bir indirime gitmiş.
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa geçen yıl bu zamanlar akaryakıta litre bazında 50 kuruşa varan zam yapılmadı mı? EPDK fiyatlarda 3 alyık düzenlemeye giderek litrede 50 kuruşa indirmiş güya bunu halktan gelen tepkilerin üzerine yaptıklarını açıklamış bu 3 aylık sürenin sonunda indirim yaptıkları o 50 kuruşluk miktar bize vergi zammı olarak dönmemiş miydi?
ardından gelen tepkilere de kulak tıkanmamış mıydı?
rezillikle övünmek sanırım adet olmuş...
yalnız çevreme bakıyorum da herkes bu zammı da kabullenmiş kimsenin umurunda değil. hani diyorlar ya psikolojik sınırı aştı diye ben artık kimse de sınır kaldığına inanmıyorum. ne versen yer olmuşuz.