Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!
997799' Alıntı:
yazdığım yazıların cevaben yazıldığını, konunun siyasetten bir şekilde uzak kalması gerktiğini yazdığımı da okumuşsunuzdur o zaman...akp alehtarı herhangi parti yada basın organının yayınladığı saçma bir eklentiye gerek yok...bu şu anlama gelicek devam ettiği sürece akp ye oy verenler, akp ye oy vermeyenler, vs vs vs..
konunun amacı ne?
amaç doğrultusunda mı gidiyoruz?
sorun akaryakıt fiyatlarındaki yükseklikle ilgili...
biride çıkıp bu partiye oy veren gerizekalılar olduğu sürece şöle olur böle olur deyince ne olacak?
Levent Bey;
Yazmış olduğunuz yorumları bende okuyorum, cevaben vermiş olduğunuzuda görüyorum, ama maşallah bir yazı yazan arkadaşa siz de destan gibi döktürüyorusuz. Ben de de herkesin yazdığı yazıya cevap yazacak kadar yorum yapabilirim burada, burada her yazılana cevap vermeye kalksak olaylar daha farklı olur. Sonuçta bende okuyorum ve geçiyorum. Her düşünceyi dinliyorum, kendi bildiğim var bilmediğim var, eksiğim vardır veya yoktur. Sonuçta bu paylaşım ortamında diğer konularda nasıl insanlar bir şeyler ediniyorsa burada, bu konularda birşeyler öğreniyor. Herkesin kendine göre bir fikri görüşü var, kimse zaten gerçekten içindekileri buraya yazamıyor, bırakın insanlar istedikleri gibi yorum yapsınlar.
Kimse burada AKP düşmanlığı yapmıyor, sonuçta şu anda yönetimde olduklarından dolayı ve sorumlusu bu parti olduğu için tabiki tepkiler bu partiye gelecek. Yönetimde başka parti olsaydı burada yazılanlar sanki farklı mı olacaktı, tabiki hayır. O değneği vatandaşa kim değidirirse değdirsin tepki yine aynı olacak.
Burada sizden başka kimsenin siyasi görüşünü açıkladığını da görmedim, buna neden gerek duydunuz onu da anlamış değilim. Cevaben vermiş olduğunuz yorumlar da bu yüzden olsa gerek. Dediğiniz gibi ağır konuşmalar geçmiyor bu forumda, ama sizin verdiğiniz tepkiler ve yorumlar daha ağır geliyor.
Bu başlık altında bence olmaması gereken şey ikili konuşmalardır, birbirlerimize cevap yazmaya çalışacağımıza, yok o hükümet onu yaptı yok bu hükümet şunu yapt diyeceğimize, biz ne yapacağımızı konuşmaktır.
Ama benim sizden hiç umudum yok sizin bir kelimeniz zaten olayı bitirdi.
Bu başlıkda açılan konuda fazla bir yoruma da gerek yok, protesto deniliyor ama icraat yok, olmazda zaten. Herkes yapacağında özgürdür. Yoksa böyle birbirimizi eleştiriz başka da birşey yapmayız, bu başlık da sayfalar dolusu yorum olur o kadar.
Dediğinize şu yönde katılıyorum, yapacak protesto eylemi olamadığ için konuda başka yerlere gidiyor, mecburen yön değişiyor. Malesef bu başlık böyle devam edecek, hayır diyecek bir arkadaş varsa çıksın yazsın.
Arkadaşlar lütfen konunun özünde buluşalım, konuyu siyasallaştırmadan, somut fikirlere geçelim. Varsa kafasında şöyle yapalım böyle yapalım diyen lütfen yazsın onları konuşalım.
Yoksa zaten başlığında anlamı yok, konuşmanın da boşa olacağını düşünüyorum.
Saygılarımla.