Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,887
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

konu zaten siyasi içerikli ister istemez siyasi oluyor zaten, bırakın herkez adabı maaşeretine uygun eleştirsin .

Etiketler

tabi ya bırakında insanlar rahatlasın hep stres hep stres nereye kadar panik atak olursunuz içinize atmayın ben neler çektim allah kimsenin başına vermesin

Benzin 20 lira olsun halkımız belki ozaman isyan eder, bnm için hava hoş aracı cumartesi pazar kullanıyorum zati...

SERKANEFE' Alıntı:
Benzin 20 lira olsun halkımız belki ozaman isyan eder, bnm için hava hoş aracı cumartesi pazar kullanıyorum zati...

50 lira olsun kimse yine sesini çıkartmaz..
insanları tv programı izleterek uyutuyorlar... Sokaktan geçen kaç kişi, gayri safi milli hasılanın veya dış ticaret açığının şimdiki yonetim suresince nekadar arttığını yada nekadar azaldığını biliyor..

Kimse kafasını kaldırıp etrafına bakmadığı sürece hiçbirşey olmaz.

...

182917_10150107133978150_298367038149_6141262_1596787_n.jpg

Assasin' Alıntı:

bu ne yani?
ben de iyileşen şeyleri mi bulup koyiyim..sayfa ve konu hükümet alehtarı birleşelime dönmüş...şu aklımla bile bu listedeki pek çok şeyi iyiye de yorumlar açıklasını bile yaparım...

Konu tamamen başka şekle büründü,Bence biz bu zamları, bu geyik halimizle Nahing ,protesto ederiz.(Cemaat ne derse desin.İmaam bildiğini okur.)

997799' Alıntı:
bu ne yani?
ben de iyileşen şeyleri mi bulup koyiyim..sayfa ve konu hükümet alehtarı birleşelime dönmüş...şu aklımla bile bu listedeki pek çok şeyi iyiye de yorumlar açıklasını bile yaparım...

iyileşen ne var bilmiyorum ben 7 yıl önce iş yerimi açtım yaklaşık 20-25 bin lira borçlanmıştım 3 yıl içinde borcumu bitirdim fakat şimdi bağkurumu zor çıkarır hale gelmek üzereyim
hem birde şu var herkez standart 240 lira bağkur primi ödeyecekti basamak olayı kalkacak denildi daha bir sefer 240 lira ödemedim 275 liradan aşağı düşmedi ne olduğunu bir anlayabilsem

997799' Alıntı:
bu ne yani?

Sizin bu başlık altında yazdığınız yorumları okuyunca yukarı da yapılan yorumsuz olarak aktarılan bir değerlendirmeye neden bu kadar tepki verdiğinizi anlayamadım, tabiki iyi şeylerde yapılmıştır mutlaka, bu kötü giden şeylerin eleştirlmeyeceği yada söylenmeyaceği anlamına gelirmi sizce.

Öğrencilerin, işçilerin, vatandaşın dayak yemesini onaylayan ve hoş karşılayan birisinden de farklı bir tepki gelmeyeceğini bilmem gerekirdi aslında.

Konumuz siyaset olmamakla beraber sizinde yaptığınız yorumların çoğu siyasi olduğunu gözden kaçırıyorsunuz sanırım.

GEZENBİLİR olarak tabiki böyle bir organizasyona onay verilmeyecektir, ne kadar paylaşım isiteside olsa olay DEVLETE KARŞI yapılan bir eylem olacağından her paylaşımcı kendince tepki vermeye çalışıyor.

Ne kadar GEYİK olarak adlandırılsada buradaki konuşmalar, sonuçta herkesin dünya görüşü ve kültürünüde ortaya koymaktadır, insanlar burada yapılan yorumlara göre hiç yüzünü bile görmediği kişiler hakkında fikir sahibi olabiliyor.

Bırakın insanlar ne düşündüğünü istedikleri gibi söylesin, aynı sizin gibi. İster geyik olarak kabul edin, ister anlamsız olarak kabul edin. O kişinin fikir ve görüşüdür, siyasetçilerin yapamadığını biz yapalım, görüşlerimize saygı gösterelim, kırıcı olmayalalım. Forumda o kadar çeşitlilkte insanlar varki olumsuz örnek teşkil etmeyelim.

Saygılarımla.

sertem41' Alıntı:
Sizin bu başlık altında yazdığınız yorumları okuyunca yukarı da yapılan yorumsuz olarak aktarılan bir değerlendirmeye neden bu kadar tepki verdiğinizi anlayamadım, tabiki iyi şeylerde yapılmıştır mutlaka, bu kötü giden şeylerin eleştirlmeyeceği yada söylenmeyaceği anlamına gelirmi sizce.

Öğrencilerin, işçilerin, vatandaşın dayak yemesini onaylayan ve hoş karşılayan birisinden de farklı bir tepki gelmeyeceğini bilmem gerekirdi aslında.

Konumuz siyaset olmamakla beraber sizinde yaptığınız yorumların çoğu siyasi olduğunu gözden kaçırıyorsunuz sanırım.

GEZENBİLİR olarak tabiki böyle bir organizasyona onay verilmeyecektir, ne kadar paylaşım isiteside olsa olay DEVLETE KARŞI yapılan bir eylem olacağından her paylaşımcı kendince tepki vermeye çalışıyor.

Ne kadar GEYİK olarak adlandırılsada buradaki konuşmalar, sonuçta herkesin dünya görüşü ve kültürünüde ortaya koymaktadır, insanlar burada yapılan yorumlara göre hiç yüzünü bile görmediği kişiler hakkında fikir sahibi olabiliyor.

Bırakın insanlar ne düşündüğünü istedikleri gibi söylesin, aynı sizin gibi. İster geyik olarak kabul edin, ister anlamsız olarak kabul edin. O kişinin fikir ve görüşüdür, siyasetçilerin yapamadığını biz yapalım, görüşlerimize saygı gösterelim, kırıcı olmayalalım. Forumda o kadar çeşitlilkte insanlar varki olumsuz örnek teşkil etmeyelim.

Saygılarımla.

yazdığım yazıların cevaben yazıldığını, konunun siyasetten bir şekilde uzak kalması gerktiğini yazdığımı da okumuşsunuzdur o zaman...akp alehtarı herhangi parti yada basın organının yayınladığı saçma bir eklentiye gerek yok...bu şu anlama gelicek devam ettiği sürece akp ye oy verenler, akp ye oy vermeyenler, vs vs vs..
konunun amacı ne?
amaç doğrultusunda mı gidiyoruz?
sorun akaryakıt fiyatlarındaki yükseklikle ilgili...
biride çıkıp bu partiye oy veren gerizekalılar olduğu sürece şöle olur böle olur deyince ne olacak?

buyrun ben de aynı başlıktaki yazıyı google arattırdım...
bu foto da benden mi deyim?
neye nerden-nasıl baktığımız önemli...

770469612828.jpg

Bu konuşmanın sonunun nereye varacağını gördüğüm için başta ben uyarımı yaptım ama arkadaşlarımız geri adım atmak yerine üzerine gitmeyi yeğliyor.

Arkadaşlar bunları konuşmanın yeri burası değil, kimseye çamur atmanın kötülemenin anlamı yok.Sizin gelişme yok dediğiniz yerde ben büyük devrimler görüyor olabilirim.Benim yenilik gördüklerimi de siz yerinde sayma gerileme olarak görebilirsiniz.İnsanların inançları ve düşünceleri doğrultusunda çarpıtılabilen gerçeklerdir bunlar.

Bunlar hakkında burda 50 sayfa boyunca tartışırız, hiç kimse kimseye düşüncesini kabul ettiremez, herkes aynı bildiğinde kalır değişen birtek kırılan kalpler olur.

Sonuç olarak bu başlığın amacı yüksek akaryakıt vergileri, unutmamak gerekir ki AKP ye oy vereni de vermeyeni de bu başlık altında yüksek akaryakıt vergilerini eleştiriyor.

moonwalker_arc' Alıntı:
Bu konuşmanın sonunun nereye varacağını gördüğüm için başta ben uyarımı yaptım ama arkadaşlarımız geri adım atmak yerine üzerine gitmeyi yeğliyor.

Arkadaşlar bunları konuşmanın yeri burası değil, kimseye çamur atmanın kötülemenin anlamı yok.Sizin gelişme yok dediğiniz yerde ben büyük devrimler görüyor olabilirim.Benim yenilik gördüklerimi de siz yerinde sayma gerileme olarak görebilirsiniz.İnsanların inançları ve düşünceleri doğrultusunda çarpıtılabilen gerçeklerdir bunlar.

Bunlar hakkında burda 50 sayfa boyunca tartışırız, hiç kimse kimseye düşüncesini kabul ettiremez, herkes aynı bildiğinde kalır değişen birtek kırılan kalpler olur.

Sonuç olarak bu başlığın amacı yüksek akaryakıt vergileri, unutmamak gerekir ki AKP ye oy vereni de vermeyeni de bu başlık altında yüksek akaryakıt vergilerini eleştiriyor.
ugur beye katılıyorum sıyası gorus bıldırmek yerıne sadece yakıt zamlarını tartıssak olmazmı cunku sıyaset ıse gırıbnnce sıtedekı cogu arkadasımız konuya gırecek ve bazı arkadaslarımızın kalbı kırılacak hıc gerek yok

moonwalker_arc' Alıntı:

Aynı fikirdeyim...
ve tekrar ediyorum bu konu siyasetten uzak kalmalı ve reaksiyon gösterilecekse (hiç zannetmiyorum) amaca uygun olmalıdır...
birilerinin batması birisiniz çıkması anlamına, birinin siyahı diğerine beyaz gelebilir, birinin çıkarı diğerinin zararı anlamına gelebilir...
benim için esasen benim koyduğum fotonun da arkadaşın koyduğu fotonun da bi önemi yok...
şu an için önemli olan akaryakıttaki fiyat yüksekliğidir...o kadar...bunu nasıl aşarız? varmı proje? varmı fikir? destekleyelim....amacım birilerini hedef almak değil, hedefe ulaşmaktır...hepinize saygılar...

997799' Alıntı:
yazdığım yazıların cevaben yazıldığını, konunun siyasetten bir şekilde uzak kalması gerktiğini yazdığımı da okumuşsunuzdur o zaman...akp alehtarı herhangi parti yada basın organının yayınladığı saçma bir eklentiye gerek yok...bu şu anlama gelicek devam ettiği sürece akp ye oy verenler, akp ye oy vermeyenler, vs vs vs..
konunun amacı ne?
amaç doğrultusunda mı gidiyoruz?
sorun akaryakıt fiyatlarındaki yükseklikle ilgili...
biride çıkıp bu partiye oy veren gerizekalılar olduğu sürece şöle olur böle olur deyince ne olacak?

Levent Bey;

Yazmış olduğunuz yorumları bende okuyorum, cevaben vermiş olduğunuzuda görüyorum, ama maşallah bir yazı yazan arkadaşa siz de destan gibi döktürüyorusuz. Ben de de herkesin yazdığı yazıya cevap yazacak kadar yorum yapabilirim burada, burada her yazılana cevap vermeye kalksak olaylar daha farklı olur. Sonuçta bende okuyorum ve geçiyorum. Her düşünceyi dinliyorum, kendi bildiğim var bilmediğim var, eksiğim vardır veya yoktur. Sonuçta bu paylaşım ortamında diğer konularda nasıl insanlar bir şeyler ediniyorsa burada, bu konularda birşeyler öğreniyor. Herkesin kendine göre bir fikri görüşü var, kimse zaten gerçekten içindekileri buraya yazamıyor, bırakın insanlar istedikleri gibi yorum yapsınlar.
Kimse burada AKP düşmanlığı yapmıyor, sonuçta şu anda yönetimde olduklarından dolayı ve sorumlusu bu parti olduğu için tabiki tepkiler bu partiye gelecek. Yönetimde başka parti olsaydı burada yazılanlar sanki farklı mı olacaktı, tabiki hayır. O değneği vatandaşa kim değidirirse değdirsin tepki yine aynı olacak.

Burada sizden başka kimsenin siyasi görüşünü açıkladığını da görmedim, buna neden gerek duydunuz onu da anlamış değilim. Cevaben vermiş olduğunuz yorumlar da bu yüzden olsa gerek. Dediğiniz gibi ağır konuşmalar geçmiyor bu forumda, ama sizin verdiğiniz tepkiler ve yorumlar daha ağır geliyor.

Bu başlık altında bence olmaması gereken şey ikili konuşmalardır, birbirlerimize cevap yazmaya çalışacağımıza, yok o hükümet onu yaptı yok bu hükümet şunu yapt diyeceğimize, biz ne yapacağımızı konuşmaktır.

Ama benim sizden hiç umudum yok sizin bir kelimeniz zaten olayı bitirdi.

Bu başlıkda açılan konuda fazla bir yoruma da gerek yok, protesto deniliyor ama icraat yok, olmazda zaten. Herkes yapacağında özgürdür. Yoksa böyle birbirimizi eleştiriz başka da birşey yapmayız, bu başlık da sayfalar dolusu yorum olur o kadar.

Dediğinize şu yönde katılıyorum, yapacak protesto eylemi olamadığ için konuda başka yerlere gidiyor, mecburen yön değişiyor. Malesef bu başlık böyle devam edecek, hayır diyecek bir arkadaş varsa çıksın yazsın.

Arkadaşlar lütfen konunun özünde buluşalım, konuyu siyasallaştırmadan, somut fikirlere geçelim. Varsa kafasında şöyle yapalım böyle yapalım diyen lütfen yazsın onları konuşalım.
Yoksa zaten başlığında anlamı yok, konuşmanın da boşa olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

sertem41' Alıntı:
Levent Bey;

Yazmış olduğunuz yorumları bende okuyorum, cevaben vermiş olduğunuzuda görüyorum, ama maşallah bir yazı yazan arkadaşa siz de destan gibi döktürüyorusuz. Ben de de herkesin yazdığı yazıya cevap yazacak kadar yorum yapabilirim burada, burada her yazılana cevap vermeye kalksak olaylar daha farklı olur. Sonuçta bende okuyorum ve geçiyorum. Her düşünceyi dinliyorum, kendi bildiğim var bilmediğim var, eksiğim vardır veya yoktur. Sonuçta bu paylaşım ortamında diğer konularda nasıl insanlar bir şeyler ediniyorsa burada, bu konularda birşeyler öğreniyor. Herkesin kendine göre bir fikri görüşü var, kimse zaten gerçekten içindekileri buraya yazamıyor, bırakın insanlar istedikleri gibi yorum yapsınlar.
Kimse burada AKP düşmanlığı yapmıyor, sonuçta şu anda yönetimde olduklarından dolayı ve sorumlusu bu parti olduğu için tabiki tepkiler bu partiye gelecek. Yönetimde başka parti olsaydı burada yazılanlar sanki farklı mı olacaktı, tabiki hayır. O değneği vatandaşa kim değidirirse değdirsin tepki yine aynı olacak.

Burada sizden başka kimsenin siyasi görüşünü açıkladığını da görmedim, buna neden gerek duydunuz onu da anlamış değilim. Cevaben vermiş olduğunuz yorumlar da bu yüzden olsa gerek. Dediğiniz gibi ağır konuşmalar geçmiyor bu forumda, ama sizin verdiğiniz tepkiler ve yorumlar daha ağır geliyor.

Bu başlık altında bence olmaması gereken şey ikili konuşmalardır, birbirlerimize cevap yazmaya çalışacağımıza, yok o hükümet onu yaptı yok bu hükümet şunu yapt diyeceğimize, biz ne yapacağımızı konuşmaktır.

Ama benim sizden hiç umudum yok sizin bir kelimeniz zaten olayı bitirdi.

Bu başlıkda açılan konuda fazla bir yoruma da gerek yok, protesto deniliyor ama icraat yok, olmazda zaten. Herkes yapacağında özgürdür. Yoksa böyle birbirimizi eleştiriz başka da birşey yapmayız, bu başlık da sayfalar dolusu yorum olur o kadar.

Dediğinize şu yönde katılıyorum, yapacak protesto eylemi olamadığ için konuda başka yerlere gidiyor, mecburen yön değişiyor. Malesef bu başlık böyle devam edecek, hayır diyecek bir arkadaş varsa çıksın yazsın.

Arkadaşlar lütfen konunun özünde buluşalım, konuyu siyasallaştırmadan, somut fikirlere geçelim. Varsa kafasında şöyle yapalım böyle yapalım diyen lütfen yazsın onları konuşalım.
Yoksa zaten başlığında anlamı yok, konuşmanın da boşa olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

ne var bunda ki ben açık açık rahat rahat siyasi görüşümü-yada oy verdiğim patiyi belirtiyorum... a politikmiş gibi kendini lanse edip bariz başka partili gibi davranmıyorum... haytımın her evresinde olduğu gibi netim yani....ben oy verdiğim halde ben de tepki veriyorum demek istedim, ve mesajlarımda konuyu somut adımlara doğru itmeye çalıştım...konuyu partiler üstü-siyaset üstü bir yere taşımaya çalıştım (başarılı olamıyacağımı bildiğim halde)
yine bu başlıkta, bakın bakalım kaç tane net yazı var?
sizce gerçekten doğru mu ileriliyoruz? yada ilerlemeyi de mi bilmiyoruz? (cevaplarını zaten vermiştiniz soru mansında yazmadım)
bir kelimeniz olayı bitirdi derken kırcı yada yanlış-yanlış anaşılabilen bişey mi yazdım acaba?
bakın fikren sizinle de tamamen örtüşüyoruz, benim de yazdıklarımın tüm içeriği sizin yazdıklarınızla zaten örtüşüyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR