Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akileyla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,826

akileyla

Antalya Kamp ve Karavan Derneği /Doğa dostu
Yer
ANTALYA - TÜRKİYE
Üyesi bulunduğumuz Akdeniz Motosiklet Kulübü/Antalya hemen hemen her hafta sonu 20-25 motorsiklet katılımlı yaptığımız gezi fotoğraflarımızı sizlerle paylaşmak istedim... senede 1-2 kez uzun yol olarak yaptığımız festival katılım fotoğraflarımızı da zamanı gelince paylaşmak isterim..

Selamlar
Akil&leyla Özdağ

Etiketler
motosiklet
Ynt: Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları

O kadar motosiklet için bu kadar fotoğraf tatmin etmedi ;D Devamını dileriz ;D

keşke birazdaha foto çekseymişsiniz ve bizimle paylaşsaymışsınız,o zaman daha güzel olurdu,orada bir (tenere) gördüm ayrıntılı bir kaç foto'su olsaydı daha bir zevkle bakardım,yinede paylaşım için teşekkürler.

selamlar
fotoların arkasının gelmesi umuduyla takip

Yorumlarınıza üzülerek belirtmek isterimki, paylaştığım resimlerin devamını sizlerle paylaşmaları için üyesi bulunduğum kulübün yönetimine iletmiştim. Ancak tercihlerini web sayfalarında Akdeniz Motosiklet Kulübü.org da yada facebook sayfalarında kullanmaktalar...

Ben yine sizlerle çok keyif alarak katıldığımız Antalya Kamp ve Karavan Derneği olarak karavanlarımızla katılmayı akıl edemediğimize üzüldüğüm Antalya'daki 29.10 Kortejinden resimleri facebook sayfasından sunmayı istedim.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152785113447974.1073741872.587907973&type=1

Selam va saygılarımla Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun...

Biz bazen üyesi bulunduğumuz Motosiklet Kulübü ile bazende Karavan cı arkadaşlarımızla Antalya'da doğanın keyfini çıkartıyoruz.. Sizlere 09.11.2014 Pazar günü muhteşem bir rota ile .. Bucak - Saglassos 'a gittiğimiz resimleri sunmak istedim. tarihi değerleri çok yüksek bir yer tavsiye ederim...
http://www.akdenizmotosiklet.org/forum...
Yarında karavancı dostlarımızla " Antalya Kamp ve Karavan Derneği " olarak Tekirova da kamp yapacağız...

Selamlar..