Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Amca oğluna komşuyuz bu gece.
Hep beraber yedik içtik güldük eğlendik.
Tüm israrlara rağmen yine de geceyi evimizde geçirdik. Dedik ya komşuyuz diye.
Bizim evimiz sırtımızda. Yada bizim evimiz her yerde.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Abdullah Bey, Karadeniz'i öyle güzel anlatıyorsunuz ki.... 2006-2008 yılları arasında, iki yıl dolu dolu yaşadığımız (Bulancak'ta kalmıştık.) Ordu-Giresun-Trabzon üçlüsünü anımsadık tekrar ve o yöreleri özlediğimizi anladık.. : :
egeli' Alıntı:
Abdullah Bey, Karadeniz'i öyle güzel anlatıyorsunuz ki.... 2006-2008 yılları arasında, iki yıl dolu dolu yaşadığımız (Bulancak'ta kalmıştık.) Ordu-Giresun-Trabzon üçlüsünü anımsadık tekrar ve o yöreleri özlediğimizi anladık.. : :
Evet yolumuz sahilden bu kadar. Malum Ramazan ayı ve gerçekten zor oluyor. Şimdi sıra dağlardan ANKARA'ya doğru dönüş.
Ordu ve dağlar denince benim ilk aklıma gelen yer.............
ÇAMBAŞI
Yaklaşık 3 saatde alınacak bu 38 km yol. Ben uzun zamandır gitme fırsatı bulamamıştım. Son gittiğimde tamamen toprak olan yol artık asvaltlanmış. Kayak merkezide artık hizmetde. Kışın yolları tamamen kapalı olan mezramız artık kışfestivallerine başlamış. Değişim güzeldir. Yapılan şey halk içinse daha da güzeldir.
İşte 3 saatlık yoldan görseller
Kurul kayası
.