SaygınOzdemir
Kamp II
Merhablar almak üzere 77 den 80 modele kadar sadece CJ5 arıyorum.13.000 tl ye kadar.Asfalt CJ si olaacak arazi donanımının hiç bir önemi yoktur lastıgının hiç bir önemı yoktur.

biliyorum adamım senınkını uzaksın bana cokkk birde v8 motor ama JEEPini almak isterdim orjınall ve saglam saolsncj5 ci' Alıntı:benimki var xD
karabükde mi tlefon numarasını verırsenız sewınırım ? sahibinden.com da warsa ilan sitesini atarmsnzOZ_GoRe' Alıntı:bir arkadasımda daha var 1979 model mavi önler disk motor sanzuman defrensiyeller sıfır tek eksigi lastik... birde 10 aydır muayene yoktur muayeneden gecmeyecek bir durumu yoktur. tüpü ve çadırı işlidir... orjinal bir arac... arkadas aracın 3. sahibi... 4.2 c motor... maliyet 27.000... 12.000 e bırakacak nedeni de toyota hilux alacagı içindir...
özelden mesaj attım size telefon numrasınızı beklıyorum birde fiyatı saolnyunusure' Alıntı:Saygın kardeşim selamlar eğer düşünürsen bizde bir tane var.Araç temiz ve orjinal.Üzerindeki tüm aksesuarla,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72764.0
sadece bir fotosunu koyarmısınız ?OZ_GoRe' Alıntı:evet abicim iki aracta karabukte safranbolu da 0 554 793 62 74
Mehmet Oruç beyın mawi ön ızgarları krom olan mawı sıyah tentesı olan araçmıSaygınOzdemir' Alıntı:sadece bir fotosunu koyarmısınız ?
OZ_GoRe' Alıntı:zaman yok hatta o yuzden ben yaziyorum size gece gunduz calisiyo hatta simdi aracin koltuklarini komple sokuldu kaydirma kizaklari falan yeniden yapiliyo
peki biter bitmez bekliorum sagolunOZ_GoRe' Alıntı:simdi arac toplanma asamasında biter bitmez koyarım fotolarını aracta eksik yok butun dugmeleri falan var ve calısır durumda motor yeni hiç bir sıkıntısı yok. arac biter bitmez resimleri paylasırım